ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בתי הטלה שבניתי
מנהל: מפקחים
-
קובי גינון
- ביצה

Re: בתי הטלה שבניתי
אוקיי קודם כל תודה על היעוץ, ודבר שני ניראה לכם שווה להשאיר בינתיים את התאים ככה וליראות אולי יהיה בסדר?
אני אגיד לך מה עלול לקרות. יתכן מצב בו זוג אחד או שני זוגות יקננו בתא שהכנת ולא יתנו לאחרים לקנן. כך יווצר מצב שיש לך מספר תאים שמחזיקים מקום אבל לא מאפשרים קינון בהם.
אני הצעתי לו אולי להשאיר כמה תאים בודדים פנימיים למקרה שכמו שאמרת חלק לא יאפשרו להתגורר בהם ואז יהיה מחסור.. אז למקרה חירום יהיו לו ספיירים..
זה כדאי?
זה כדאי?
לדעתי תאים נפרדים (ויותר ממספר הזוגות) זהו הפיתרון האידיאלי.
אבל במצב הנתון שבו הוא עבד על התאים האלה והשקיע..
להוסיף 2 3 תאים פנימיים יפתור את הבעיה?
להוסיף 2 3 תאים פנימיים יפתור את הבעיה?
זו דעתי. ההחלטה נתונה בידיו ולשיקול דעתו.55 כתב:אני אגיד לך מה עלול לקרות. יתכן מצב בו זוג אחד או שני זוגות יקננו בתא שהכנת ולא יתנו לאחרים לקנן. כך יווצר מצב שיש לך מספר תאים שמחזיקים מקום אבל לא מאפשרים קינון בהם.
-
קובי גינון
- ביצה

אני יחשוב על פיתרון תודה לכולם על העזרה
7 זוגות צריכים 9-10 תאים. נראה שמבחינת ידע ויכולת לא תהיה לך בעייה להפריד ולהשתמש בחלק מהתאים שבנית.
בכל מקרה אם תחליט להשאיר את התאים תדאג שיהיו מספיק תאים נפרדים מלבד התאים המחוברים.
בהצלחה.
בכל מקרה אם תחליט להשאיר את התאים תדאג שיהיו מספיק תאים נפרדים מלבד התאים המחוברים.
בהצלחה.