ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מזמרים ודררות בכלוב B-423
מנהל: מפקחים
מזמרים ודררות בכלוב B-423
רציתי לשאול אם אני יכול לשים זוג מזמרים עם זוג הדררות בכלוב B-423 ?
Re: B-423
ממש לא!
אם תה מעוניין בריבוי אז נראה לי שהוא לא מתאים גם לזוג דררות...
אם תה מעוניין בריבוי אז נראה לי שהוא לא מתאים גם לזוג דררות...
Re: B-423
לא, ולא ולא רק בגלל שהגודל אינו מתאים למזמרים ודררות ביחד אלא בגלל שלא מגדלים מזמרים עם דררות.
צריך לשאוף ולגדל כל סוג בנפרד מכלוב משלו.
צריך לשאוף ולגדל כל סוג בנפרד מכלוב משלו.
Re: מזמרים ודררות בכלוב B-423
קניתי זוג דררות ושמתי אותם בכולב 423 עם תא הטלה והם כל הזמן מתחבאים בתא.. רק בשעות הבוקר הם יוצאים אוכלים וחוזרים לתא.
האם זה בגלל שעברו לסביבה אתרת?? לבית אחר?
האם זה בגלל שעברו לסביבה אתרת?? לבית אחר?
בהחלט יכול להיות שהם חוששים בגלל המעבר אם כי יתכן שהזוג מאוד רגיש וימשיך להימלט לתא כשתתקרב גם בהמשך.
בכל מקרה ממליץ להעלות את הכלוב גבוה מהריצפה כדי שיחושו ביטחון רב יותר.
בכל מקרה ממליץ להעלות את הכלוב גבוה מהריצפה כדי שיחושו ביטחון רב יותר.
שאלה נוספת
האוכל של מזמרים וקוקטיילים מתאים גם לדררות??? או אוכל של הגאקו? אוכל של תוכים גדולים??
האוכל של מזמרים וקוקטיילים מתאים גם לדררות??? או אוכל של הגאקו? אוכל של תוכים גדולים??
אצלי הדררות קיבלו מזון של תוכים גדולים. אכלו כמעט הכל ללא בעייה. תנסה להעבירם בהדרגה ללכופתיות זה יהיה מצויין.
תערובת כמו של קוקטיילים ומזמרים זה טוב , אני מציע לך לסדר שני מקלות לרוחב הכלוב בשני הקצוות כך שהתוכים יוכלו לעוף
תודה אלי... שאלה נוספת : ניתן לערבב תערובת תוכים גדולים עם תערובת לתוכי בינוי ולשים אותה למזמרים?
אני רואה שיש בתערובת התוכים הגדולים פלפל אדום חריף.. הדררות אוכלים את זה?? לא מזיק להם??
נריה זה מה שאני רוצה לעשות.. תודה
אני רואה שיש בתערובת התוכים הגדולים פלפל אדום חריף.. הדררות אוכלים את זה?? לא מזיק להם??
נריה זה מה שאני רוצה לעשות.. תודה

לשאלה שלך על הפלפל החריף זה לא מזיק זה בכלל טוב להם ואין בעיה לתת גם למזמרים
בנוסף צודק מאוד אלי ועדיף להרים את הכלוב שלא יהיה על הקרקע הם ירגישו יותר ביטחון
וצודק גם נריה שרשם לשנות את צורת המקלות בכלוב
בהצלחה
בנוסף צודק מאוד אלי ועדיף להרים את הכלוב שלא יהיה על הקרקע הם ירגישו יותר ביטחון
וצודק גם נריה שרשם לשנות את צורת המקלות בכלוב
בהצלחה
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,