ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מזמרים ודררות בכלוב B-423
מנהל: מפקחים
Re: מזמרים ודררות בכלוב B-423
וצודק גם שי שפילפל לא מזיק. אתה יכול לערבב אבל לעניות דעתי הם יתמקדו במזון של התוכים הגדולים ואת הזרעים הקטנים ישאירו.
שמתי את הכלוב בחדר אחר ועל שולחן.. המצב השתנה: הם כעשיו יוצאים מהתא אבל כשרואה אותי הזכר הוא נכנס לתא כמו מטוס. והנקבה יותר רגועה לא מפחדת כמו הזכר
האם אני יכול לסגור פתח התא ולהשאיר את התא על הכלוב זמנית.. כאילו לסגור את הדלת שעשויה לתא ולהחזיר את התא על הכלוב עד שיתרגלו עלי!!
האם אני יכול לסגור פתח התא ולהשאיר את התא על הכלוב זמנית.. כאילו לסגור את הדלת שעשויה לתא ולהחזיר את התא על הכלוב עד שיתרגלו עלי!!

ישנם שעושים זאת, אני לא הייתי סוגר את התא ומכריח את התוכים להתרגל לנוכחותי מאחר שכשתחזיר את התא זה יחזור על עצמו.
גם בעונת הריבוי המצב יהיה זהה והתוכים ימלטו לתא ההטלה בדרך כלל.
לדעתי הזמן יעשה את שלו והם יסתגלו למקום ואליך.
גם בעונת הריבוי המצב יהיה זהה והתוכים ימלטו לתא ההטלה בדרך כלל.
לדעתי הזמן יעשה את שלו והם יסתגלו למקום ואליך.
תודה אלי
עוד דבר נוסף, אם התוכים נמצאים בחדר או במקום שבו אתה "מפתיע" אותם כשאתה מגיע כדי שתרגיל אותם ע"י השמעת קול לפני שאתה צץ להם בפתאומויות. למשל אם הם בחדר ואתה פתאום נכנס זה יכול להיות מצב שמאוד מלחיץ ומפחיד. לכן לפני שאתה נכנס תודיע להם ע"י השמעת קול או מילה כגון "שלום" כדי שיהיו מוכנים לכך שאתה עומד להופיע .