לכל חברי הפורום שלום .
יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי .
הקייץ מתקרב ואני רוצה להחתים גוזלי קוקוטיילים יש לי נסיון יחסית קטן בהחתמות .
לקראת הקייץ שמתקרב אני רוצה לקנות 3 גוזליי קוקוטייל בני 3 שבועות ... אם אני ישים אותם בתא הטלה של קוקוטיילים נכון אני לא יצתרך לתת להם חימום ? ( הנושא של החימום כרגע בקייץ לא אוכל לספק להם )
אבל חשבתי שאם אכח גוזלים כמעת מנוצים בעלי ניצוי חלקי הם יחממו אחד את השני בתוך התא שהוא יהיה חמים ...
כמה דייסה אני צריך ל 3 גוזלים בגיל 21 יום בערך עד לגמילה קילו או 800 גרם זה מספיק ?
אשמח לקבל ממכם תחום מחירים של גוזלי קוקוטייל אני לא מעודכן וכל מגדל דורש מחיר אחר ..
גוזלי לטינו וויטפיס זה סביב ה 80 שקל לא ?אפורים אם גמול צעיר פרא עולה סביב 70 אז גוזל אמור להיות פחות לא ?.
תודה מראש .
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החתמת גוזליי קוקוטייל בקייץ .
מנהל: מפקחים
Re: החתמת גוזליי קוקוטייל בקייץ .
אם תביא 3 גוזלים בגיל 19-23 ימים תוכל לשים אותם בתא יחד ללא חימום (בקיץ). בגיל הזה גם ההורים לא יושבים איתם בתא.
אבל זה תלוי בהתהפתחות שלהם, לפעמים יש האטה בהתפתחות -
אם הם בגיל האמור אבל נראים צעירים יותר בשבוע, וחסר להם הרבה ניצוי, כמובן שצריך חימום.
הם אמורים להיראות ככה בגיל הזה:

לגבי דייסה אני לא זוכרת בכמה השתמשתי אבל כדאי שתקנה קילו שלא יחסר. ההבדל במחיר הוא קטן במילא..
לגבי מחירים אני לא מעודכנת.. אני חושבת שהמחיר כמו תוכי פרא, אתה קונה גוזל יחסית בוגר ולא צעיר ממש.
עוד כמה טיפים -תנסה לתת להם תחושת ביטחון, תימנע מתנועות מהירות,
אל תאכיל בכוח אלא תחכה שהם יתנו תגובת אכילה (הזזת הראש למעלה ולמטה)
בהתחלה הם לא ידעו לאכול מהמזרק אז תתן ממש מעט, לחיצה של 0.1CC בכל פעם רק שיטעמו את הדייסה,
ולאט לאט הם ילמדו ויאכלו בקצב רגיל.
תוודא את חום הדייסה עם מדחום דיגיטלי. אל תסתמך על בדיקות על פרק כף היד כי זה לא מדויק בכלל.
כדאי כבר בימים הראשונים לשים להם כלי נמוך עם דוחן וזרעים בגודל דומה, או כופתיות מרוסקות
ככל שהם ייחשפו למזון מוצק מוקדם יותר זה ייקל על הגמילה.
אבל זה תלוי בהתהפתחות שלהם, לפעמים יש האטה בהתפתחות -
אם הם בגיל האמור אבל נראים צעירים יותר בשבוע, וחסר להם הרבה ניצוי, כמובן שצריך חימום.
הם אמורים להיראות ככה בגיל הזה:

לגבי דייסה אני לא זוכרת בכמה השתמשתי אבל כדאי שתקנה קילו שלא יחסר. ההבדל במחיר הוא קטן במילא..
לגבי מחירים אני לא מעודכנת.. אני חושבת שהמחיר כמו תוכי פרא, אתה קונה גוזל יחסית בוגר ולא צעיר ממש.
עוד כמה טיפים -תנסה לתת להם תחושת ביטחון, תימנע מתנועות מהירות,
אל תאכיל בכוח אלא תחכה שהם יתנו תגובת אכילה (הזזת הראש למעלה ולמטה)
בהתחלה הם לא ידעו לאכול מהמזרק אז תתן ממש מעט, לחיצה של 0.1CC בכל פעם רק שיטעמו את הדייסה,
ולאט לאט הם ילמדו ויאכלו בקצב רגיל.
תוודא את חום הדייסה עם מדחום דיגיטלי. אל תסתמך על בדיקות על פרק כף היד כי זה לא מדויק בכלל.
כדאי כבר בימים הראשונים לשים להם כלי נמוך עם דוחן וזרעים בגודל דומה, או כופתיות מרוסקות
ככל שהם ייחשפו למזון מוצק מוקדם יותר זה ייקל על הגמילה.
Re: החתמת גוזליי קוקוטייל בקייץ .
תודה רבה אשמח לטיפים והמלצות נוספות .....
יש מגדל שגר מולי תמיד יש לו גוזלים אני כמעת בטוח שאקנה גוזלים ...... אני מקווה שיהיה לי זמן לתמרן בין לימודים בקייץ לבן ההמלטה הצפוייה של הכלבה שלי ובן האכלת גוזלים .
יש מגדל שגר מולי תמיד יש לו גוזלים אני כמעת בטוח שאקנה גוזלים ...... אני מקווה שיהיה לי זמן לתמרן בין לימודים בקייץ לבן ההמלטה הצפוייה של הכלבה שלי ובן האכלת גוזלים .