ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מקל דבש לתוכי קוקטייל.
מנהל: מפקחים
מקל דבש לתוכי קוקטייל.
שלום.
היום הלכתי לחנות חיות(אפשר להגיד בעיקר של תוכים) וקניתי מספר דברים לצ'יף, ביניהם מקלות דבש.
פעם שעברה זכיתי פה בכלוב אז על הדרך כבר הזמנתי מעוזי כמה דברים וקניתי ממכם גם מקלות דבש, ניסיתי לחפש בכל חנויות החיות שהלכתי מקלות דבש של בנלוקס ולא מצאתי, קניתי היום מקלות דבש ואני לא יודע מה איתם, מה האיכות, האם זה מזיק, בריא וכו'..
אלו המקלות דבש היחידות שהיו בשלושת החנויות שביקרתי.
אני חושב שחלקכם אולי מכירים את החברה ואת הסוג.. מה אתם אומרים או חושבים עליהם?
היום הלכתי לחנות חיות(אפשר להגיד בעיקר של תוכים) וקניתי מספר דברים לצ'יף, ביניהם מקלות דבש.
פעם שעברה זכיתי פה בכלוב אז על הדרך כבר הזמנתי מעוזי כמה דברים וקניתי ממכם גם מקלות דבש, ניסיתי לחפש בכל חנויות החיות שהלכתי מקלות דבש של בנלוקס ולא מצאתי, קניתי היום מקלות דבש ואני לא יודע מה איתם, מה האיכות, האם זה מזיק, בריא וכו'..
אלו המקלות דבש היחידות שהיו בשלושת החנויות שביקרתי.
אני חושב שחלקכם אולי מכירים את החברה ואת הסוג.. מה אתם אומרים או חושבים עליהם?
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: מקל דבש לתוכי קוקטייל.
בחנויות מוכרים אין ספור של מוצרים שנקראים "מקלות דבש" "חטיפים" וכו'. כשרוכשים מקלות דבש או חטיף בהחלט חשוב מה הוא מכיל. מה שקיבלת מאיתנו זהו חטיף בריאות של חברת בנלוקס שאת התכולה אתה יכול לראות בקישור הבא. המוצר מכיל בין היתר ויטמינים ומינרלים שונים כך שהתוכי אוכל חטיף שמזין אותו ולא "ממתק".
אני אוסיף בעקבות שאלות שנשאלתי כבר לגבי עלות החטיף, הרבה לא חושבים או לא עושים את החישוב נכון כי בן היתר צריך לבדוק מה המשקל של החטיף. בקופסה שאנו מספקים ישנם שני חטיפים במשקל של 180 גרם. כך שבסך הכל צריך לבחון את המרכיבים מצד אחד ואת המשקל של החטיף מצד שני.
החטיפים הפשוטים יכילו בדרך כלל מספר סוגי זרעים וחומר המתקרא "דבש" כדי למצק את הזרעים על המקל. אני בטוח שלמגדל הממוצע די קשה להעריך את תכולת החטיף ואת טיבו ואת זה יודעים הספקים והמוכרים בחנויות ומנצלים זאת היטב.
תכולת החטיפים שאנו מוכרים מופיע בקישור הבא:
http://www.tukishops.com/%D7%97%D7%98%D ... D7%9F.html
אני אוסיף בעקבות שאלות שנשאלתי כבר לגבי עלות החטיף, הרבה לא חושבים או לא עושים את החישוב נכון כי בן היתר צריך לבדוק מה המשקל של החטיף. בקופסה שאנו מספקים ישנם שני חטיפים במשקל של 180 גרם. כך שבסך הכל צריך לבחון את המרכיבים מצד אחד ואת המשקל של החטיף מצד שני.
החטיפים הפשוטים יכילו בדרך כלל מספר סוגי זרעים וחומר המתקרא "דבש" כדי למצק את הזרעים על המקל. אני בטוח שלמגדל הממוצע די קשה להעריך את תכולת החטיף ואת טיבו ואת זה יודעים הספקים והמוכרים בחנויות ומנצלים זאת היטב.
תכולת החטיפים שאנו מוכרים מופיע בקישור הבא:
http://www.tukishops.com/%D7%97%D7%98%D ... D7%9F.html
תודה על המענה אלי.
בעבר המקלות דבש שרכשתי מכם היו אלו:
http://www.tukishops.com/%D7%97%D7%98%D ... D7%AA.html
ותוכל/ו להיות יותר ספציפיים לגבי המקלות דבש האלה? כי למרות כל מה שכתבת לא כ"כ הצלחתי להבין.
לפי מה שכתבת אתה אומר שהמוכר מנצל אותנו הלקוחות ובעצם מוכר לנו אוכל רגיל ממותק בדבש?(זה מה שפחות או יותר הצלחתי להבין)
בעבר המקלות דבש שרכשתי מכם היו אלו:
http://www.tukishops.com/%D7%97%D7%98%D ... D7%AA.html
ותוכל/ו להיות יותר ספציפיים לגבי המקלות דבש האלה? כי למרות כל מה שכתבת לא כ"כ הצלחתי להבין.
לפי מה שכתבת אתה אומר שהמוכר מנצל אותנו הלקוחות ובעצם מוכר לנו אוכל רגיל ממותק בדבש?(זה מה שפחות או יותר הצלחתי להבין)
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
הכוונה שבחנויות בד"כ מוכרים מקלות "פשוטים" עם מעט זרעים (מבחינת משקל ומגוון) ופחות מזינים ובמחיר יקר יחסית לתמורה
לדעתי כדאי שתיתן במינון נמוך, לא לשים הכול בכלוב קבוע כי הוא יחסל את זה מהר
אפשר לתת מעט כל כמה ימים, או בזמן אילוף
לדעתי כדאי שתיתן במינון נמוך, לא לשים הכול בכלוב קבוע כי הוא יחסל את זה מהר
אפשר לתת מעט כל כמה ימים, או בזמן אילוף

כן שירלי פעם אמרת לי את זה, אני נותן לו פעם בכמה ימים.(יום אחד נתתי לו לכמה שעות, באתי והמקל היה מגולח מצד אחד
)
ולגבי השאלה - להזיק זה לא יכול להזיק לו נכון?
)ולגבי השאלה - להזיק זה לא יכול להזיק לו נכון?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
תלוי מה ההגדרה שלך ל"מזיק":) אני לא יודעת מה המרכיבים של המוצר הזה
אם יש בזה סוכר או חומרים מסוימים שלא מתאימים לתוכי מן הסתם זה לא הכי בריא
זה כמו שאנשים אוכלים במבה/ביסלי/שוקולד... לא רואים את הנזק אלא אם אוכלים במינון גבוה/לעיתים תכופות
בקיצור אל תתן לו לגלח את המקל
אם יש בזה סוכר או חומרים מסוימים שלא מתאימים לתוכי מן הסתם זה לא הכי בריא
זה כמו שאנשים אוכלים במבה/ביסלי/שוקולד... לא רואים את הנזק אלא אם אוכלים במינון גבוה/לעיתים תכופות
בקיצור אל תתן לו לגלח את המקל

אוקיי, אז לחלק לו את המקל לכך שמתי בעצם פחות או יותר המקל ייגמר לגמריי?
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
תשים את המקל לזמנים קצרים ותשתמש בו כצ'ופר.