ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הטלה לא מופרת
מנהל: מפקחים
הטלה לא מופרת
זוג תוכונים שיש הטלה רביעית או חמישית ללא פוריות .
מה הסיבה ? והאם יש מה לעשות?{יש עוד כמה זוגות הכלוב}
תודה מראש
מה הסיבה ? והאם יש מה לעשות?{יש עוד כמה זוגות הכלוב}
תודה מראש
Re: הטלה לא מופרת
שאר הזוגות מתרבים?
ראית זיווג? - לפעמים הזכר לא יודע לזווג טוב
תדאג לתזונה טובה ומקלות עמידה יציבים ונוחים לאחיזה כדי שהזיווג יצליח
ראית זיווג? - לפעמים הזכר לא יודע לזווג טוב
תדאג לתזונה טובה ומקלות עמידה יציבים ונוחים לאחיזה כדי שהזיווג יצליח
הזוגות האחרים מתרבים יפה
יש מזון טוב
ויש מספיק מקום לזיווג{אין מיזרונים
}
לא ראיתי זיווג גם לא של האחרים
תודה
יש מזון טוב
ויש מספיק מקום לזיווג{אין מיזרונים
לא ראיתי זיווג גם לא של האחרים
תודה
בזוג המדובר זה נקבה + זכר וודאי?? כי לפעמים גם שתי נקבות (או שני זכרים) יראו פעולות חיזור.

מדובר בזכר ונקבה בוודאות
יש הטלות ובקיעות של זוגות אחרים
הזוג הספציפי הזה משום מה הביצים לא פוריות
יש מה לעשות בנדון?
תודה מראש
יש הטלות ובקיעות של זוגות אחרים
הזוג הספציפי הזה משום מה הביצים לא פוריות
יש מה לעשות בנדון?
תודה מראש
אם מדובר בזכר ונקבה בוודאות האפשרות שהכי מתקבלת הינה הפרדת הזכר והנקבה וחיבור לבני זוג אחרים.
תיאורטית יתכן שלאחד מבני הזוג יש בעייה אבל זה בסבירות נמוכה מאוד. יתכן שאין זיווגים ולכן הנקבה מטילה ביצים לא מופרות.
אני אישית לא בעד הפרדה בין זוגות מאחר ואני חושב שאין לנו זכות לעשות זאת. לתוכים יש רגשות והדעה שלי שההתערבות שלנו בבחירה שלהם צריכה להיות מינימלית.
בסך הכל אם תסתכל על התמונה הכוללת יש לך מספר זוגות נוספים שמתרבים כך שגוזלים יש לך.
אם מדובר בזוג גם הזיווגים יגיעו בשלב כזה או אחר. כמובן שכל מגדל פועל על פי ראות עיניו אבל זוהי דעתי.
בהצלחה.
תיאורטית יתכן שלאחד מבני הזוג יש בעייה אבל זה בסבירות נמוכה מאוד. יתכן שאין זיווגים ולכן הנקבה מטילה ביצים לא מופרות.
אני אישית לא בעד הפרדה בין זוגות מאחר ואני חושב שאין לנו זכות לעשות זאת. לתוכים יש רגשות והדעה שלי שההתערבות שלנו בבחירה שלהם צריכה להיות מינימלית.
בסך הכל אם תסתכל על התמונה הכוללת יש לך מספר זוגות נוספים שמתרבים כך שגוזלים יש לך.
אם מדובר בזוג גם הזיווגים יגיעו בשלב כזה או אחר. כמובן שכל מגדל פועל על פי ראות עיניו אבל זוהי דעתי.
בהצלחה.
תודה על התשובה
אין לי כוונה להתערב להם בזוגות
שבת שלום
אין לי כוונה להתערב להם בזוגות
שבת שלום
מניסיון שלי לאורך שנים הסבלנות משתלמת. כשמגדל מגדל מתוך התחשבות ואהבה הוא מצליח.
מאחל לך המון הצלחה עם הזוג ובכלל.
מאחל לך המון הצלחה עם הזוג ובכלל.