ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה בקשר לתוכונים
מנהל: מפקחים
שאלה בקשר לתוכונים
רציתי לדעת אם אני מביא תוכון אם הוא שוקר הרבה, מרעיש, ומלכלך.
תודה לעונים.
תודה לעונים.
Re: שאלה בקשר לתוכונים
כל בעל חיים יוצר ליכלוך ברמה כזו או אחרת. תוכון נחשב תוכי מאוד נוח שאינו רועש ומלכלך במיוחד.
בכל מקרה קח בחשבון שתוכי משמיע את קולו ויתכן מאוד שתשמע ציוצים לאורך כל היום. תצטרך להחליף לתוכי מצע או עיתון ולדאוג לו לאכול ומים באופן יום יומי. יתכן שהתוכי ינפנף בכנפיים ויתפזרו קליפות של זרעים.
בכל מקרה קח בחשבון שתוכי משמיע את קולו ויתכן מאוד שתשמע ציוצים לאורך כל היום. תצטרך להחליף לתוכי מצע או עיתון ולדאוג לו לאכול ומים באופן יום יומי. יתכן שהתוכי ינפנף בכנפיים ויתפזרו קליפות של זרעים.
אני כבר די מבין בעניין של התוכים יש לי קוקטייל, השאלה שלי היתה לגבי הרעש והליכלוך, ותודה על התשובה.
לדעתי אין הרבה הבדל, מבחינת הרעש תוכון לא מגיע למה של קוקטיל (מבחינת רמת הרעש-דציבל) אך יכול לקשקש עם ציוצים לזמן ארוך יותר. מבחינת הליכלוך שהתוכון יוצר..קח בחשבון שאולי בתחתית הכלוב תהיה פחות לשלשת אבל עדיין יש ליכלוך.
כדי שיהיה לך קל יותר, אם קוקטיל מלכלך 100% התוכון ילכלך 80%. בערך.
כדי שיהיה לך קל יותר, אם קוקטיל מלכלך 100% התוכון ילכלך 80%. בערך.
ועף מימנו נוצות קטנות כאלה גם או לא?
גם תוכון משיר נוצות אך פחות מקוקטיל, לדעתי אפילו משמעותי.
תודה רבה