ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכנת תערובת השרייה
מנהל: מפקחים
הכנת תערובת השרייה
אני כל הזמן מכין לתוכי שלי (קוקוטייל) תערובת השרייה .אני שם חצי כוס השרייה וחצי כוס מים ושם את זה 24 שעות,ואז אני שם את זה 12 שעות במקרר בערך.
זה טוב ההכנה הזו?
זה טוב ההכנה הזו?

התוכי של יריו (:
Re: הכנת תערובת השרייה
התערובת לא מסריחה אחרי ההשרייה הזאת?
לא יודעת, אני שמה פי 2 כמות מים. ז"א על חצי כוס תערובת, אשים 1 כוס מים.
כדאי להחליף מים כל 6 שעות בערך. אם משרים כמות גדולה כדאי להחליף מים (בפעם הראשונה) אפילו אחרי שעתיים.
אחרי 24 שעות השרייה אפשר לשטוף ולהגיש,
או להשאיר חצי להנבטה (לשים מעל מגבת ספוגה מים או להשאיר בכוס ולהרטיב/לשטוף כל כמה שעות)
אין צורך לשים במקרר לדעתי, מה שחשוב זה להחליף מים כל 6 שעות מקסימום..
לא יודעת, אני שמה פי 2 כמות מים. ז"א על חצי כוס תערובת, אשים 1 כוס מים.
כדאי להחליף מים כל 6 שעות בערך. אם משרים כמות גדולה כדאי להחליף מים (בפעם הראשונה) אפילו אחרי שעתיים.
אחרי 24 שעות השרייה אפשר לשטוף ולהגיש,
או להשאיר חצי להנבטה (לשים מעל מגבת ספוגה מים או להשאיר בכוס ולהרטיב/לשטוף כל כמה שעות)
אין צורך לשים במקרר לדעתי, מה שחשוב זה להחליף מים כל 6 שעות מקסימום..
בס"ד
אני משתמש במסננת רגילה גם להנבטה וגם להשרייה.
לפעמים אם אני עושה את שניהם באותו זמן אז יש לי כלי אחר (תוצרת עצמית).
אני משתמש במסננת רגילה גם להנבטה וגם להשרייה.
לפעמים אם אני עושה את שניהם באותו זמן אז יש לי כלי אחר (תוצרת עצמית).

האתר שלי : חתימה זו אינה חוקית!
אני שם שליש כוס תערובת וכל השער מים.אחרי כל כמה שעות להחליף מים ואז אחרי 24 שעות אני מוציא את המים ושם את התערובת אחרי השרייה על נייר סופג ל-5 שעות?

התוכי של יריו (:
לא צריך לשים על נייר סופג. פשוט לשטוף ולהגיש
ואם תרצה להשאיר להנבטה אפשר להניח על צמר גפן/מגבת ספוגים במים למשך 24 שעות נוספות
ואם תרצה להשאיר להנבטה אפשר להניח על צמר גפן/מגבת ספוגים במים למשך 24 שעות נוספות
סליחה על השאלות אני פשוט רוצה שיצא לי טוב ההשריה..
שמתי שליש כוס תערובת וכל השאר מים והחלפתי מים כל 12 שעות ושטפתי הכל ועכשיו שמתי על מגבת ספוגה במים את כל עד הבוקר,זה טוב?
שמתי שליש כוס תערובת וכל השאר מים והחלפתי מים כל 12 שעות ושטפתי הכל ועכשיו שמתי על מגבת ספוגה במים את כל עד הבוקר,זה טוב?

התוכי של יריו (:
עדיף להחליף מים לעיים תכופות יותר
זה בסדר
זה בסדר