ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זפק מנופח
מנהל: מפקחים
Re: זפק מנופח
אתה לא צריך להחליף את התא אלא פשוט להוסיף יותר נסורת ותשים את הגוזלים עליה ולא בתוכה.
האתר שלי : חתימה זו אינה חוקית!
nnntttאם הגבתה אני לא רואה מה שכתבתה תכתוב שוב
תודה
תודה
התחתית הבחלט נראית כמו משהו מאוד חלק, פורמייקה אולי..אני לא מציע להתערב יותר מידי. ההצעה של נתנאל מצויינת.
תוסיף נסורת בתקווה שזה יחזיק .
תוסיף נסורת בתקווה שזה יחזיק .
שוב תודה על התשובות
מה עלול לקרות אם אוסיף דיקט בעובי 5 מ"מ על הפורמיקה בעדינות אפילו לא על כל התא רק בחלק שהם משתמשים ?
תודה
מה עלול לקרות אם אוסיף דיקט בעובי 5 מ"מ על הפורמיקה בעדינות אפילו לא על כל התא רק בחלק שהם משתמשים ?
תודה
מה גודל הדיקט? נראה שהם מפוזרים בכל התא ולא רק במרכז..
אם תשים רק נסורת הם יזיזו בטח ועל רצפה חלקה סביר שהם יצאו עם רגליים מפוסקות וכבר זה נראה ככה
אם תשים הרבה נסורת (ברמה שהם לא יוכלו להגיע לרצפה) הם ו/או הביצים עלולים "לטבוע" בנסורת וההורים לא יצליחו לחמם אותם
לדעתי עדיף להחליף לתא מתאים אם יש לך (תא עם גומה של תוכונים)..
שלא יצאו עם פיסוק זה יגביל אותם לכל החיים וחבל...
ותעקוב אחרי הגוזל, אם יש גזים בזפק (אם הזפק יתנפח יותר) כדאי ללכת לוטרינר שמתמחה בתוכים
אם תשים רק נסורת הם יזיזו בטח ועל רצפה חלקה סביר שהם יצאו עם רגליים מפוסקות וכבר זה נראה ככה
אם תשים הרבה נסורת (ברמה שהם לא יוכלו להגיע לרצפה) הם ו/או הביצים עלולים "לטבוע" בנסורת וההורים לא יצליחו לחמם אותם
לדעתי עדיף להחליף לתא מתאים אם יש לך (תא עם גומה של תוכונים)..
שלא יצאו עם פיסוק זה יגביל אותם לכל החיים וחבל...
ותעקוב אחרי הגוזל, אם יש גזים בזפק (אם הזפק יתנפח יותר) כדאי ללכת לוטרינר שמתמחה בתוכים