ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אומנת בנייה נכונה?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

מגדל תוכים
ביצה
ביצה

Re: אומנת בנייה נכונה?

שליחה על ידי מגדל תוכים »

כן התכוונתי לזה
אני לא כל כך מצליח להעלות תמונה
אבל חלק אמרו לי שזה טוב לאיורור של האומנת הם לא צודקים?
ואם זה כל כך חשוב אי אפשר פשוט לתקוע מסמר ולחבר אותם?כי זה ניראה דיי פשוט
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כמה עלתה לך האומנת שאתה רוצה"לתקוע מסמרים"? אם יש מרווח בין הפלטות זה לא יצמד מאליו. אולי היה עדיף שתקנה פלטות ותבנה עם מסמרים? לא מבין למה אנשים משלמים כסף על מוצר שהמינימום צריך להיות בגימור סביר (ללא חורים ומרווחים) ומשלימים עם זה שהם מקבלים מוצר שהגימור שלו יכול לפגוע בפעולת האומנת.
אם תגיד לי שקיבלת את האומנת במתנה אז תתקע מסמרים. אם שילמת עבור מוצר "מצ'וקמק" מראש אז זה בסדר שתתקע מסמרים. אם מכרו לך אומנת והציגו אותה כאומנת חדשה וטובה שיתקנו אותה או שיחליפו לך.
אתה יכול לוותר אבל כדאי שמעכשיו תדע כיצד לעמוד על כך שהתמורה לכספך תהיה תמורה הוגנת והמוצר שקיבלת יהיה מוצר תקין.
מי אומר שרווח בין הפלטות זה תקין? מישהו שמבין בייצור אומנות? רווח בין הפלטות אינו תקין מהסיבות שציינתי למעלה .ולהעלות תמונה זה מאוד פשוט תעזר באחד המנהלים ותשלח לאימל או באופן אחר. אולי נוכל לעזור לך לפתור את הבעייה.
מגדל תוכים
ביצה
ביצה

טוב אני ינסה להעלות מחר
אבל אתם בטוחים שזה לא טוב?
כי דיברתי איתם והם עוד פעם אמרו שזה טוב לאיורור ואמרו לי שזה טוב שזה ככה
הם מוכרים את האומנת ב1500 שקל האומנת היא אותה אומנת שהם משתמשים בה מדובר בבית גידול מוכר ואיכותי מאוד ככה שהם לא איזה רודפי בצע
אתה יכול לצלם את החיבורים של הפלטה האחורית לשתי הפלטות הצדדיות?
אתה מכיר אותם אבל אמרו לי שאסור לפרסם כאן שמות אבל אם אתה שואל אז כנראה שמותר מדובר בבית התוכים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הפלטות מכל הכיוונים צריכים להיות סגורים בצורה הרמטית וללא חריצים בהם מתאסף ליכלוך. אולי המציאו סוג חדש של אומנת מאווררת שאני לא מכיר. יש לך תמונות של החלק האחורי של האומנת שאנחנו מוכרים וגם תמונות שמראות את תוך האומנת. ככה זה צריך להיות בנוי ולא עם חורים "לאיוורור "בגלל שהפלטה האחורית לא מתאימה למידות.תגדיל את התמונות ותראה:
http://www.tukishops.com/%D7%90%D7%95%D ... D7%AA.html
מגדל תוכים
ביצה
ביצה

טוב שלכם סגורה לגמרי ושלי לא
אבל הם עדיין אומרים שזה לאיורור בלבד
כדי להעלות תמונה מהאייון צריך איזשהו כבל מיוחד?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אתה שוב אומר מה הם אמרו ושוב תשאל אם אני בטוח .. תמונה לא תשנה את דעתי שזה תקין ובסדר ובניתי לא מעט אומנות בחיי.

אם יש מרווח בין הפלטות (חריץ) האומנת לא בנויה כהלכה פשוט מאוד. ואני אומר זאת בפעם האחרונה ואני בטוח.
ובאמת לא חשוב מי בנה אותה ומי ייצר אותה וכמה ניסיון יש לו (או אין לו) חבל לחזור ולהגיד אותו הדבר.
האומנת שלנו סגורה כי ככה אומנת צריכה להיות בנויה. האומנת שלנו עם משטח פנימי חלק וסגור וללא חריצים כי כך זה צריך להיות בנוי.
אין אומנת אחת שמיוצרת בעולם שהפלטות או המבנה שלה לא סגורות בצורה הרמטית. מי שייצר את האומנת שלך טעה במידות והחליט שזה יהפוך לפתח איוורור. (אם באמת יש מרווח בין הפלטות בגב האומנת).
ישנן אומנות עם פתח מתכוונן בקוטר של מספר סנטימטרים בצד האומנת עם אפשרות לפתוח ולסגור את פתח האיוורור במידת הצורך. לא עושים זאת יותר.
להעלות תמונה מהמצלמה למחשב שלך צריך כבל.
מגדל תוכים
ביצה
ביצה

אני יעלה תמונה יותר מאוחר(אני אנסה)
או יותר פשוט
אני יכול להעלות תמונה מהאייפון עצמו ישר לאתר דרך האינטרנט של האייפון?
ותודה על כל העזרה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

האמת שאיני יודע על אופציה כזאת. תפתח נושא בפורום על האתר ועוזי ישיב לך על כך.
הכי פשוט להעביר את התמונה למחשב הביתי ומשם להעלות לאתר.
uf527
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי uf527 »

כל הזמן שאני רוצה להעלות תמונות אני מעלה את התמונות דרך האייפון לפייסבוק ואז עושה העתק הדבק לאתר.

בהצלחה!
מגדל תוכים
ביצה
ביצה

הרווח שדיברתי עליו:
01.jpg
נערך לאחרונה על ידי מגדל תוכים ב 30 אפריל 2012 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”