ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
עכשיו הבנתי. לקח זמן, אבל בסוף זה קרה....
כשאגיע הביתה, אטפל בהכל ואז נעבור ביחד.
לא הבנתי, כיוון שמצד אחד יש שני חוטים של גוף החימום- אחד 80 והשני- 120W והחוט הכחול המדובר לא יוצא מאותו מקום.
בכל אופן, אעשה לפי ההנחיות ואעדכן.
תודה רבה.
כבל ההזנה -חום וכחול מחוברים לפינים התחתונים של המפסק, מהפינים העליונים יוצאים גם חום וכחול - חום מעל חום, כחול מעל כחול.
החוט הכחול מהמפסק, חוט כחול מגוף החימום, חוט מהמאוורר, מחוברים יחד ל"שוקולד", ממנו יוצא חוט אחד כחול למספר 1 בבקר.
החוט החום מהמפסק נכנס למספר 2 בבקר.
יש גישור בין 2 ל- 3 בבקר.
חוט מהמאוורר, יחד עם חוט מהטרמוסטט נכנסים למספר 4 בבקר.
חוט מגוף החימום 80W נכנס לטרמוסטט מצדו השני.
הרגש מחובר למספרים 10 ו- 11.
ההארקה מכבל ההזנה מחוברת להארקת המאוורר.
הידד!!!
ברשותך, אעשה זאת בהמשך היום ואעדכן.
פשוט, נשאר לי עוד למקם את הרגש ולסדר קצת. חשוב מזה- אני צריך לשטוף את הבית לכבוד שבת קודש ולכבוד אשתי היקרה .
יש לי שאלה בקשר לגוזלים שעתידים להיכנס לאומנת, לפתוח נושא חדש?
טוב, אז ממש כרגע הפעלתי את האומנת והכל עובד מצויין, ברוך ה', בזכותך, אלי היקר.
איך אני יוצר כלי ללחות, עם רשת? יש לי צנצנות, קופסאות פלסטיק וכד'. איזה פתח צריך ואיזה רשת?
יופי, שמח שהכל עובד.
אתה יכול לקחת קופסה פלסטיק עם מכסה ולעשות במכסה הרבה חורים, קופסה בגודל 10X8 ס"מ בערך .אפשר קופסה מעט קטנה יותר או בגודל הזה מכוסה ברשת הגנה. קופסה כזאת תספק לחות כנדרש.
ככל ששטח פני המים שבא במגע עם האויר גדול יותר כך הלחות תהיה גבוהה יותר.