ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קיבלתי קוקוטיילית חדשה :]
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
קיבלתי קוקוטיילית חדשה :]
שלום, דוד שלי החליף 3 ציפורי אהבה שנמאס לו מהם ואף אחד לא רצה לקנות אותם בקוקוטיילית האכלת יד, הקוקוטיילית היא לוטינו אך לדעתי היא לוטינו פנינה יש לה בנוצה כמו פס לבן עם נקודות צהובות או להפך אני יעלה תמונות עוד מעט, אשמח לתמונה מקרוב של נוצות הלוטינו פנינה :]
-
peleg10000
- בקיעה

Re: קיבלתי קוקוטיילית חדשה :]
מכיוון שאין לי זמן לטפל בתוכי האכלת יד[וגם אחרי פרידה מכלב ,פוחד להיקשר] הכנסתי אותה בינתיים לכלוב נפרד מהוולייר עם זכר בשביל שייקשרו ואז אשחרר אותם בוולייר, בתמונות היא נראית בהירה מידי ולא רואים טוב את נוצותיה...
ד"א ,
זוג תוכונים צעיר שבקע אצלי הטיל לפני כשבוע וחצי+- ויצאה לו מעין ביצה כפולה כלומר ביצה שבקצע החד של הביצה כאילו נבנתה עליה עוד ביצה, האם יכול לצאת גוזל מביצה שכזו???
ד"א ,
זוג תוכונים צעיר שבקע אצלי הטיל לפני כשבוע וחצי+- ויצאה לו מעין ביצה כפולה כלומר ביצה שבקצע החד של הביצה כאילו נבנתה עליה עוד ביצה, האם יכול לצאת גוזל מביצה שכזו???
תתחדש יפה מאוד.
אין בעייה עם הביצה. בדרך כלל ביצה כזאת תבקע אם היא פוריה.
אין בעייה עם הביצה. בדרך כלל ביצה כזאת תבקע אם היא פוריה.
לפי תמונות נראה זכר.(לא בטוח כי לא רואים טוב את האיזור שבו מבדילים ביניהם).
האם אתה בטוח שהיא נקבה או שאמרו לך ככה?
האם אתה בטוח שהיא נקבה או שאמרו לך ככה?
-
peleg10000
- בקיעה

אלי תודה על התשובה [:
uf572 - להפך במציאות היא נראית נקבה והיא הייתה בכלוב האכלת יד לא כלוב עם עוד תוכים וכל הזמן היו מתגלות שם ביצים, לדעתי זכר לא מטיל חח
uf572 - להפך במציאות היא נראית נקבה והיא הייתה בכלוב האכלת יד לא כלוב עם עוד תוכים וכל הזמן היו מתגלות שם ביצים, לדעתי זכר לא מטיל חח