ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לאיזה תוכים מתאים הכלוב
מנהל: מפקחים
לאיזה תוכים מתאים הכלוב
אם כבר מדברים על כלובים הכלוב הזה איזה תוכים יכולים להכנס בו?וכמה?
- קבצים מצורפים
-
- בכלוב המקורי יש 2 מקלות עמידה.
- 978.jpg (7.81 KiB) נצפה 4803 פעמים
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!Re: לאיזה תוכים מתאים הכלוב
הכלוב הזה "מתאים" לתוכון אחד - וגם תוכון אחד לא הייתי מגדלת בכלוב כזה, זה צינוק
יש חשיבה מוטעה שתוכי קטן צריך כלוב קטן, דווקא הקטנים הם פעילים מאוד והיפראקטיביים, ודורשים כלוב מרווח וגדול כמו כל תוכי.
יש חשיבה מוטעה שתוכי קטן צריך כלוב קטן, דווקא הקטנים הם פעילים מאוד והיפראקטיביים, ודורשים כלוב מרווח וגדול כמו כל תוכי.
Re: לאיזה תוכים מתאים הכלוב
כלוב קטן מאוד. לעיתים בחנויות מוכרים זוג תוכונים בכלוב כזה במחיר מפתה. אני מעריך שמי שרוכש לא באמת יודע כמה הכלוב קטן בעבור התוכים ומונע מהם פעילות שהם זקוקים לה.
קטן בתוספת 30 שקל אפשר להביא כלוב גדול יותר וטוב יותר .
יש כמה חנויות חיות בעיר שלי מוכרות זוג תוכונים + כלוב בסיגנון הזה ב 120 וזה עף כמו לחמניות ... כמובן שלתוכים זה חיים קצרים בכלוב פיצפון .
אבל אני אוהב את הכלובים האלה בטור כלובי העברה ממקום למקום חחח
יש כמה חנויות חיות בעיר שלי מוכרות זוג תוכונים + כלוב בסיגנון הזה ב 120 וזה עף כמו לחמניות ... כמובן שלתוכים זה חיים קצרים בכלוב פיצפון .
אבל אני אוהב את הכלובים האלה בטור כלובי העברה ממקום למקום חחח
הכלוב באמת טוב, אפילו מצויין.. אבל תלוי בשביל מה
כמו שאמרו כבר לפניי בכלוב הזה כל תוכי שייכנס יהיה ממש מסכן, ועוד דיברת על "כמה תוכים יכולים להיכנס בו"..
בעיר שאני גר(חולון) יש הרבה מודעות בעיתונים של העיר "זוג תוכונים + כלוב במחיר מבצע של 110 ש"ח" והכלוב שמדברים עליו זה כמובן אותו הכלוב שהראת בתמונה, שאפילו לתוכי אחד הוא לא מתאים..
שאמרתי "מצויין אבל תלוי בשביל מה", הוא באמת יכול להיות מצויין(בשביל מה?) להעברת תוכי קטן ממקום למקום, לפי דעתי לא יותר מזה..
כמו שאמרו כבר לפניי בכלוב הזה כל תוכי שייכנס יהיה ממש מסכן, ועוד דיברת על "כמה תוכים יכולים להיכנס בו"..
בעיר שאני גר(חולון) יש הרבה מודעות בעיתונים של העיר "זוג תוכונים + כלוב במחיר מבצע של 110 ש"ח" והכלוב שמדברים עליו זה כמובן אותו הכלוב שהראת בתמונה, שאפילו לתוכי אחד הוא לא מתאים..
שאמרתי "מצויין אבל תלוי בשביל מה", הוא באמת יכול להיות מצויין(בשביל מה?) להעברת תוכי קטן ממקום למקום, לפי דעתי לא יותר מזה..
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
מה הגודל המינימלי לקוקטיילים או לתוכונים?ואיזה כלוב יש לתוכישופס להציע?תוכים מגדלים באהבה
כמו שעמיר אמר "להעברות" יש לי כלוב כזה בדיוק בצבע אחר והדבר היחידי שאני משתמש איתו הוא לקחת את הקוקטייל שלי לגזירת כנפיים, וגם אני לא מכניס אותו רק אם אני עובר כביש איתו.7089 כתב:הכלוב באמת טוב, אפילו מצויין.. אבל תלוי בשביל מה
אתה יכול לחפש כלובים יד שנייה במחיר טיפה יותר גבוה וגם התוכי שתיקנה יהנה מאוד =]
אני הכנתי כלוב גדול אני לא צריך לקנות אלא אם כן אפשר להכניס קוקטיילים ותוכונים עם תוכים קצת יותר גדולים ביחד בכלוב 2X2X2?
תוכים מגדלים באהבה
כלוב לאיזה תוכי אתה צריך? קוקוטיל או תוכון?
הכלוב ti 1901
לקוקטיילים ותוכונים או לקוניור שמש?
לקוקטיילים ותוכונים או לקוניור שמש?
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!