שלום לכולם, צריך עזרה בבחירת כלוב לתוכי חדש שקניתי.
התוכי זה ג'אקו בת 3 חודשים וההתלבטות לפי מה שהבנתי מפורומים כאלה ואחרים היא בין 2 כלובים שהם:
1. A19
2. A17
רציתי לדעת איזה כלוב עדיף לתוכי מסוג זה, מצד אחד הבנתי שA19 עדיף לתוכי ג'אקו אך יחד עם זאת הA17 גדול יותר ובטח ייתן לתוכי יותר מרחב לזוז..
מה אתם ממליצים?
תודה לעוזרים
נ.ב
אשמח אם תגיבו כמה שיותר מהר מכיוון שכבר ביצעתי הזמנה לA19 אבל אני שוקל להחליף אותו במידה ואכן A17 יתאים לי יותר
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צריך עזרה בבחירת כלוב לתוכי ג'אקו
מנהל: מפקחים
Re: צריך עזרה בבחירת כלוב לתוכי ג'אקו
A19 כלוב מדהים לדעתי. אני מאוד נהנית ממנו, מקוה שגם התוכי
, יש לי אקלקטוס, גדול יחסית,
יותר גדול מהג'אקו , בכל מקרה, והכלוב בהחלט גדול. נוח מאוד לניקוי, למעלה משטח ישר, כך שזה ממש כמו סטנד עבור התוכי.
אני ממליצה בחום.
, יש לי אקלקטוס, גדול יחסית,יותר גדול מהג'אקו , בכל מקרה, והכלוב בהחלט גדול. נוח מאוד לניקוי, למעלה משטח ישר, כך שזה ממש כמו סטנד עבור התוכי.
אני ממליצה בחום.
A19 בהחלט עדיף על A17 . הכלוב A17 מחולק לשני חלקים כאשר החלק הגבוה והצר מופרד בחלקו. לרוב התוכי יבקש לשהות בחלק הגבוה שהוא החלק הצר. יוצא מכך שהשימוש בכלוב הינו חלקי והתוכי נמצא בכלוב קטן וצר.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
A19 לפחות ואם תוכל לרכוש A50 אז עדיף
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת