חליפת טיסה מאושרת על ידי צער בעלי חיים?
חשבתי לקנות אותה אבל זה נראה לי קצת התעללות להחזיק תוכי עם חוט קשור אליו..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חליפת טיסה
מנהל: מפקחים
חליפת טיסה

התוכי של יריו (:
Re: חליפת טיסה
אתה מערבב בין שני דברים 1- חליפת טיסה זה חליפה לגוף שבתוכו שמים חיתול לתוכי שלא יעשה צרכים בבית 2- רצועה אשר לוקחים את התוכי לטיול או למעוף קצר
לא הולכים איתו על הריצפה.. על הכתף, הרצועה זה שלא יעוף מימך.
ההפך.
הרבה יותר בטיחותי לתוכי ללכת עם חוט ושלא ייברח וייפגע מאשר לא יהיה עם שום דבר ויוכל לקרות לו נזק רציני.
הרבה יותר בטיחותי לתוכי ללכת עם חוט ושלא ייברח וייפגע מאשר לא יהיה עם שום דבר ויוכל לקרות לו נזק רציני.
חליפת הטיסה מיועדת לצאת עם התוכי מבלי שילשלש עלינו מצד אחד ומצד שני שלא יברח יעוף ויפגע. לא לוקחים את התוכי עם חליפת הטיסה כשהוא הולך על הריצפה אלא כשהוא נישא עלינו.
היבואנים כותבים שאפשר להשתמש בחליפת הטיסה בבית במששך שעות היום. אני נגד זה. אין להלביש לתוכי חליפה שלא לצורך מאחר והיא "חונקת" ואינה מאפשרת לתוכי לווסת את חום גופו ע"י זרימת האויר בין הנוצות.
צריך לקחת בחשבון שאחוז לא מבוטל מהתוכים אינם מתרגלים לחליפה ומסרבים לניסיונות להלביש אותם.
עריכה.
נושא קשור:
חליפת טיסה - ביקורת ותהליך ההרגלה
סיקור - חליפת טיסה לתוכים
http://www.tukinfo.com/reviews/accessor ... D7%9D.html
היבואנים כותבים שאפשר להשתמש בחליפת הטיסה בבית במששך שעות היום. אני נגד זה. אין להלביש לתוכי חליפה שלא לצורך מאחר והיא "חונקת" ואינה מאפשרת לתוכי לווסת את חום גופו ע"י זרימת האויר בין הנוצות.
צריך לקחת בחשבון שאחוז לא מבוטל מהתוכים אינם מתרגלים לחליפה ומסרבים לניסיונות להלביש אותם.
עריכה.
נושא קשור:
חליפת טיסה - ביקורת ותהליך ההרגלה
סיקור - חליפת טיסה לתוכים
http://www.tukinfo.com/reviews/accessor ... D7%9D.html