ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טבעת לתוכי
מנהל: מפקחים
Re: טבעת לתוכי
טבעת פתוחה ניתנת ללחיצה וסגירה.אם אתה מעוניין לסמן את התוכי כזיהוי כדי שאם במידה וחלילה יברח וימצא תוכל לזהותו על פי הטבעת זה אפשרי. לדעתי אין צורך לטבע תוכי בגיל כזה.
לדעתי מיותר.
אוקי..
כי אני רוצה להוציא את התוכי מחוץ לבית לסיבובים איתי לפעמים כזה שיראה קצת אור ואני מפחד שיברח.
מה אני יכול לעשות שלא יברח.?חוץ מלגזור לו נוצות תעופה (וגזרתי לו היום)
כי אני רוצה להוציא את התוכי מחוץ לבית לסיבובים איתי לפעמים כזה שיראה קצת אור ואני מפחד שיברח.
מה אני יכול לעשות שלא יברח.?חוץ מלגזור לו נוצות תעופה (וגזרתי לו היום)

התוכי של יריו (:
טבעת לא מונעת מהתוכי לברוח וטבעת גם לא נותנת ביטחון שהתוכי יוחזר אם ימצא ולא יטרף.
כדי להוציא תוכי מחוץ לבית ישנם פתרונות כגון חליפות טיסה או רצועה. הכי טוב להוציאו מחוץ לבית ביחד עם הכלוב למקום שיש בו מעט שמש ולשמור עליו ולאחר מכן להחזירו הבייתה.
כדי להוציא תוכי מחוץ לבית ישנם פתרונות כגון חליפות טיסה או רצועה. הכי טוב להוציאו מחוץ לבית ביחד עם הכלוב למקום שיש בו מעט שמש ולשמור עליו ולאחר מכן להחזירו הבייתה.