היי חברה
יש לי ארבע גוזלי ג'אקו בני שלושה חודשים בערך
התחלתי להכניס להם תפוחים וכופתיות לכלוב
אני רואה שהם אוכלים את התפוחים ואת הכופתיות . אבל הזפק שלהם כל הזמן ריק . האם זה צריך להיות ככה ? או שאני צריך לעשות משהו אחר ? והאם כדאיי להוסיף להם גם תערובת ג'אקו ? (דייסה אני מאכיל אותם כרגיל 4 פעמים ביום )
תודה מראש
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גמילת גוזלי ג'אקו
מנהל: מפקחים
-
wajdy_lory
- ביצה

- שם פרטי:: אמיר
Re: גמילת גוזלי ג'אקו
כמה ML דייסה אתה מאכיל בכל ארוחה? בגיל שלושה חודשים התוכים אמורים להיות לקראת סוף הגמילה מה שאומר 1-2 ארוחות ביום ולא 4 ארוחות ביום. הפחתת הארוחות נעשית בהדרגה ולאורך זמן (שלא תחליט עכשיו לתת 1-2 ארוחות) ולכן כדאי להתחיל להוריד לשלושה ארוחות ביום תוך כדי שיש להם אפשרות לאכול כופתיות. אני נגד עירבוביה של דייסה עם פירות וכופתיות. תן להם דייסה וכופתיות בלבד עד הגמילה.
לגבי גודל הזפק, ככל שהתוכי גדל ומתקרב לגמילה הזפק מתכווץ כך שמה שאתה מתאר טבעי לחלוטין.
לגבי גודל הזפק, ככל שהתוכי גדל ומתקרב לגמילה הזפק מתכווץ כך שמה שאתה מתאר טבעי לחלוטין.
-
wajdy_lory
- ביצה

- שם פרטי:: אמיר
תודה רבה אלי
אני מאכיל אותם 15 מל בכל ארוחה ? האם זה סביר?
אני מאכיל אותם 15 מל בכל ארוחה ? האם זה סביר?
זה סביר אבל מדובר בהרבה ארוחות אם גילם באמת שלושה חודשים.(אתה מוזמן להעלות תמונה).
תשים בכלי האוכל כופתיות (לפחות 2 כלים אם הם באותו כלוב ) ללא תוספות כרגע. במקביל כבר תוריד ל 3 ארוחות ביום. לאחר שתראה שהגוזלים אוכלים מהכופתיות במשך יומיים שלושה אפשר להתחיל להוריד בכמות של ארוחת הצהריים לחצי.
אם אינך בטוח שהגוזלים אוכלים כופתיות אפשר למשש באיזור הזפק (ממש למטה בסוף הגרון) בעדינות. אם ישנם כופתיות אתה תרגיש אותם. ממש עיגול קשה.
שים לב שכל הגוזלים אוכלים. כאשר ישנם מספר גוזלים ביחד קשה יותר לוודא שכולם אוכלים.
תשים בכלי האוכל כופתיות (לפחות 2 כלים אם הם באותו כלוב ) ללא תוספות כרגע. במקביל כבר תוריד ל 3 ארוחות ביום. לאחר שתראה שהגוזלים אוכלים מהכופתיות במשך יומיים שלושה אפשר להתחיל להוריד בכמות של ארוחת הצהריים לחצי.
אם אינך בטוח שהגוזלים אוכלים כופתיות אפשר למשש באיזור הזפק (ממש למטה בסוף הגרון) בעדינות. אם ישנם כופתיות אתה תרגיש אותם. ממש עיגול קשה.
שים לב שכל הגוזלים אוכלים. כאשר ישנם מספר גוזלים ביחד קשה יותר לוודא שכולם אוכלים.