ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גיוס
מנהל: מפקחים
-
טושטושית :)
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
גיוס
שלום, אני בעוד כמה שבועות מתגייסת ורציתי לדעת אם זה יזיק לתוכי שלי -יש לי לורי קשת והוא רק שלי, ז"א, אף אחד לא יכול לגעת בו חוץ ממני כי הוא החליט. אני מתגייסת והוא נשאר עם אמא שלי... רציתי לדעת אם זה מזיק לו.
רציתי לשאול, אמין להזמין מתוכישופס? המוצרים איכותיים? אני שוקלת לקנות כלוב לשוקי ואני רוצה לדעת כמה אמין להזמין דרכם
רציתי לשאול, אמין להזמין מתוכישופס? המוצרים איכותיים? אני שוקלת לקנות כלוב לשוקי ואני רוצה לדעת כמה אמין להזמין דרכם
Re: גיוס
היי,
מאחר והתוכי נמצא באותו בית עם אנשים מוכרים אני לא רואה בעייה. להיפך יתכן שזה הזמן בו הקשר שלו עם אימך יתהדק.
לגבי רכישה מתוכישופס האם אמין או לא אני לא יכול להגיד לך ..כי אנחנו שייכים לתוכישופס אז שאחרים יענו על השאלה.
מאחר והתוכי נמצא באותו בית עם אנשים מוכרים אני לא רואה בעייה. להיפך יתכן שזה הזמן בו הקשר שלו עם אימך יתהדק.
לגבי רכישה מתוכישופס האם אמין או לא אני לא יכול להגיד לך ..כי אנחנו שייכים לתוכישופס אז שאחרים יענו על השאלה.
-
- ביצה

אני רוצה לדעת אם כדי לי להזמין מם כלוב ואם כל העניין אמין איתם והם לא בורחים עם הכסף או דברים כאלה
בתוכישופס את לא משלמת לפני קבלת המוצר. אם הזמנת דרך האתר יפנו אלייך לטלפון שציינת. אין אפשרות לשלם דרך האתר והתשלום נעשה אך ורק לאחר קבלת המוצר. אם בנקודות האיסוף או אם הזמנת לבית (תשלום לשליח).
את יכולה להזמין גם דרך הטלפון. לגבי אמינות, אני לא מכיר מישהו שנפגע או התלונן על היחס או על המוצרים.
אגב, אני ועוזי הבעלים של תוכישופס.
אם יש לך שאלות נוספות בקשר לרכישה אשמח אם זה יתנהל בפורום המתאים של תוכישופס. תפתחי נושא וכל שאלה שלך תענה.
http://www.tukinfo.com/forum/viewforum.php?f=105
בהצלחה.
את יכולה להזמין גם דרך הטלפון. לגבי אמינות, אני לא מכיר מישהו שנפגע או התלונן על היחס או על המוצרים.
אגב, אני ועוזי הבעלים של תוכישופס.
אם יש לך שאלות נוספות בקשר לרכישה אשמח אם זה יתנהל בפורום המתאים של תוכישופס. תפתחי נושא וכל שאלה שלך תענה.
http://www.tukinfo.com/forum/viewforum.php?f=105
בהצלחה.
להזמין מתוכי שופס זה לא רק אמין זה גם משתלם ואיכותי.
לגבי "לברוח עם הכסף", את יכולה לעשות משלוח עד הבית ולשלם במקום(עם תוספת תשלום על המשלוח), או אפילו להגיע אליהם ולרכוש(בתיאום מראש).
מעבר לזה אני גם ממליץ לך לקנות משם, תשווי מחירים בחנויות רגילות לעומת המחירים באתר ושימי לב להפרשים. אין ספק שמדובר במוצרים איכותיים(אם את רוכשת כלובים, סטנדים, צעצועים וכו') וטריים(אם את רוכשת מזון).
לגבי "לברוח עם הכסף", את יכולה לעשות משלוח עד הבית ולשלם במקום(עם תוספת תשלום על המשלוח), או אפילו להגיע אליהם ולרכוש(בתיאום מראש).
מעבר לזה אני גם ממליץ לך לקנות משם, תשווי מחירים בחנויות רגילות לעומת המחירים באתר ושימי לב להפרשים. אין ספק שמדובר במוצרים איכותיים(אם את רוכשת כלובים, סטנדים, צעצועים וכו') וטריים(אם את רוכשת מזון).
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
-
- ביצה

בהחלט ראיתי שמשתלם ואני בהחלט אקנה מתוכישופס .
תוכי יכול להדבק הקרציות מכלב?
תוכי יכול להדבק הקרציות מכלב?
תוכי לא יכול להידבק מקרציות של כלב.
אין בעיה לקנות מתוכישופס
עוזי ואלי אנשים אמינים מאוד
את יכולה לדבר איתם בטלפון או להגיע למקום
עוזי ואלי אנשים אמינים מאוד
את יכולה לדבר איתם בטלפון או להגיע למקום
-
- ביצה

תודה רבה לכולכם !!! אני בהחלט אקנה מתוכישופס בקרוב מאד
את יכולה ליקנות מישם בראש שקט תאמיני לי... אין לך כ"כ מה לידאוג =)