ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בחירת תוכי חדש

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

ilovetuki
ביצה
ביצה

בחירת תוכי חדש

שליחה על ידי ilovetuki »

שלום,
היתה לנו קוניוקית שמש מדהימה עם אופי מקסים שהייתה צמודה אלינו 24 שעות.
היא נפטרה לאחרונה וממש כואב וקשה לנו (אני מניחה שרק אוהבי תוכים יבינו את הכאב הזה...).
אנחנו בדילמה אם להביא תוכי נוסף ובמידה ונחליט שכן, אז איזה תוכי.
אשמח לקבל המלצות לסוגי תוכים (מאחר ואנחנו לא מכירים אף תוכי אחר מלבד הקוניורית המיוחדת שהייתה לנו)
רצוי תוכי אינטליגנטי ,לא גדול במיוחד,נחמד, שלומד מהר והכי חשוב - שיודע לתת אהבה !!!
תודה רבה
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: בחירת תוכי חדש

שליחה על ידי Yossi_B »

אם אתה מחפש תוכי שיאהב את כולם, היתחבר אליך מהר, לא גדול הוא בערך כמו קוניור שמש, וממש מפגין אהבה היתי ממליץ על קוקטייל, יש לי קוקטייל שאוהב את כל המשפחה, מפגין חיבה, ומאוד מאוד חכם אפילו מדבר 4 מילים, לא גדול, מת על ליטופים.. ממליץ בחום =]
אתה יכול ליראות בסירטון הזה דוגמא איך הקוקטייל שלי מפגין חיבה ומנסה לתקשר עם אחי הקטן: http://youtu.be/IlRneMBlDto (אתה יכול ליראות בסירטונים שבצד דברים שלימדתי אותו).
בהצלחה בחיפוש תמונה
נערך לאחרונה על ידי Yossi_B ב 02 אוגוסט 2012 23:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
דין
ביצה
ביצה

שליחה על ידי דין »

אתה יכול לנסות סנגל או לורי סווינסון
לדעתי לורי יותר יתאים אומנם הוא צורך דיסות אבל הוא תוכי מאוד יפה עם יכולת דיבור גבוהה ולדעתי יתאים לך
רק שים קונוסים כי הוא משפריץ קקי חח
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי aliav56 »

ומה דעתכם לקנות עוד קוניור שמש חדש הרי הוא יפה מאוד וגם אתם אהבתם אותו מאוד
אז תמשיכו באהבה המיוחדת לתוכי מיוחד .ומעל הכל אתם מכירים כבר את אופיו והתנהגותו .
סמל אישי של משתמש
lahav123
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: בקעת אונו
שם פרטי:: להב

שליחה על ידי lahav123 »

אתה חייב להיות יותר ספציפי,

תקציב,
איזה גודל כלוב אתה יכול לתת לו (אם יש הקצבה בכלל)
רעש,
מדבר/לא מדבר,
גודל התוכי,
וכו'

שבת שלום
תמונה

_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
ilovetuki
ביצה
ביצה

שליחה על ידי ilovetuki »

תודה רבה לכם ,
התוכית שלנו הייתה ממש מיוחדת, הגענו איתה למצב שיכולנו להחזיק אותה על הגב ולגזור לה צפורניים מבלי שהיא תתנגד.
היא הייתה מסמנת לנו בנסיעה באוטו שהיא צריכה "לשרותים" וכשהיינו עוצרים בצד היא הייתה עושה מחוץ לאוטו.
היא הייתה ישנה איתנו במיטה וזה לצערינו הרב מה שהרג אותה, היא נחנקה.
עדיין קשה לנו לדמיין תוכי אחר בכלוב שלה (כלוב גדול מאוד הרבה מעבר למה שקוניור היה צריך)אבל נראה לי שזה חשוב לקחת תוכי נוסף... קשה לנו להאמין שנגיע למצב כזה עם תוכי אחר... אבל אם לא ננסה לא נדע.
המחיר לא ממש רלוונטי כשמדובר בחבר לחיים (כמובן שלא נוציא עשרות אלפי שקלים ולא נראה לי שאנחנו רוצים תוכי גדול) אבל חשוב לנו תוכי חכם שלומד מהר, שאוהב להתכרבל ושיקשר אלינו.
חשבנו על קוניור שמש נוסף וגם על אקלקטוס... אנחנו ממש לא מתמצאים בתוכים, היא הגיעה אלינו במקרה ואנחנו ממש שמחים על כך שהיא פתחה בפנינו עולם מדהים של אהבה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

נשמע שהייתה מדהימה. אם אתם רוצים תוכי שונה מבחינת מראה אתם יכולים לבחור בסנגל. תוכי מדהים ואם הוא מוחתם היטב הוא יהיה לא פחות חברותי מהקוניור שהיה לכם. אגב, קוניור גרין צ'יק גם נחשב לתוכי שאינו רועש יחסית ופעיל כמו הקוניור שמש.

גלרייה:
http://www.tukinfo.com/forum/gallery/

לקסיקון התוכים:
http://www.tukinfo.com/forum/viewforum.php?f=21
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי aliav56 »

אז לדעתי תמשיכו עים מה שאתם מכירים ואוהבים > קוניור שמש
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

וואו, נשמע שהייתה לכם תוכית מדהימה ומיווחדת במינה.
גם לי נפטרה תוכית יוצאת דופן ואני יודעת כמה זה כואב.
גם התוכית שלי לא הייתה עושה עלינו צרכים וגם לא מוציאה אפילו צליל אחד בבוקר עד הרגע שהיינו קמים. היא הייתה כל כך מושלמת.

אני מציעה לך לקרוא על סוגי התוכים השונים ויותר חשוב- לברר על מגדלים טובים ואמינים, כדי שתקבלו ציפור בריאה שהוחתמה כהלכה.

הייתי בודקת קייפ פארוט (אני מתה על הסוג הזה, אבל אני לא אובייקטיבית וקשה להשיג גוזלים), סנגל, קוניור גרין צ'יק וקוניור פרלי (עוד תוכי שאני נורא אוהבת), מאיירס (הם מאד עדינים ומתוקים).

לך למגדלים ותתרשם בעצמך- אל תקשיב להמלצות של כל מיני אנשים שאתה לא יודע מה האינטרס שלהם.
ronnie
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ronnie »

קח גא'רדין ממשפחת האפריקאים ,
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”