שמתי לב בימים האחרונים שלאחת הנקבות יש מאחור נפיחות לא קטנה באזור הגב התחתון, באיזור המפגש בין נוצות הכנפיים.
ואז ראיתי שגם לנוספת יש, אני מניח שזה נורמאלי, אבל האם בין זה לבין רבייה יש קשר? האם זה קשור לחום?
האם זה מעיד על ביצים?
אצל הראשונה זה ממש בולט ביחס לשאר
(מדובר על הכחולה מימין)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נפיחות בחלק התחתון האחורי
מנהל: מפקחים
Re: נפיחות בחלק התחתון האחורי
אין קשר לביצה, כשיש ביצה החלק התחתון באיזור הביב יכול להיות נפוח, לא אצל כולם רואים בבירור אבל לעיתים אצל נקבות לאחר מספר הטלות אפשר לראות את הנפיחות ממש לקראת ההטלה.
בנפיחות כביכול שאתה רואה בגב התחתון זהו מבנה הגוף, יתכן שאתה רואה את הנפיחות יותר בבירור מאחר וחם והם מרחיקים מעו את הכנפיים מהגוף.
בנפיחות כביכול שאתה רואה בגב התחתון זהו מבנה הגוף, יתכן שאתה רואה את הנפיחות יותר בבירור מאחר וחם והם מרחיקים מעו את הכנפיים מהגוף.
תודה תודה,
אולי היתה פה תקווה סמויה...
אגב יש סיכוי שזוגות יתחילו להתחבר בלהקה ולהתחיל בתהליך של חיזור והזדווגות גם אם לא הכנסתי תאי הטלה?
אולי היתה פה תקווה סמויה...
אגב יש סיכוי שזוגות יתחילו להתחבר בלהקה ולהתחיל בתהליך של חיזור והזדווגות גם אם לא הכנסתי תאי הטלה?
יכול להיות.
דווקא כשהקוקטייליות שלי היו לפני הטלה העכוז שלהן בלט בצורה כזו
אולי זה בגלל החום אבל אם זה ממש בולט יכול להיות שהן לפני הטלה
דווקא כשהקוקטייליות שלי היו לפני הטלה העכוז שלהן בלט בצורה כזו
אולי זה בגלל החום אבל אם זה ממש בולט יכול להיות שהן לפני הטלה