ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי קוקטיל שלי פרא ומשתולל בכלוב
מנהל: מפקחים
התוכי קוקטיל שלי פרא ומשתולל בכלוב
שלום לכולם יש לי תוכי פרא וכל פעם שאני מחליף לו אוכל והכל הוא משתגע ויורד לו דם מהכנף ולא גודל לא הכנף הימנית והשמאלית כן וזה קורה הרבה
Re: התוכי קוקטיל שלי פרא
ברוך הבא,
מה גודל הכלוב של התוכי? היכן התוכי נמצא בבית או בחצר?
מה גודל הכלוב של התוכי? היכן התוכי נמצא בבית או בחצר?
Re: התוכי קוקטיל שלי פרא ומשתולל בכלוב
זה כלוב שפעם היה בו תוכי האכלת יד היה מתאים לתוכי עכשיו אני קונה בקרוב כלוב חדש
עכשיו זה תוכי האכלת יד ופרא את הפרא אנחנו מנסים לעשות אותו האכלת יד
עכשיו זה תוכי האכלת יד ופרא את הפרא אנחנו מנסים לעשות אותו האכלת יד
לעשות "פרא" להאכלת יד עלול ברוב המקרים לגרום למה שאתה מתאר. פחד איום ונורא, פגיעות בחוף כתוצאה מניסיון להימלט מהכלוב ןךכן אבור לעשות זאת. תוכי פרא הינו תוכי שאינו רגיל לקירבה של בני אדם ואי אפשר להופכו לתוכי מוחתם או "האכלת יד" כאשר תוכים שנקראים האכלת יד עוברים תהליך מגיל צעיר מאוד ומואכלים ע"י בני אדם ורגילים להם.
מה שעובר כרגע על התוכי גובל בהתעללות. אני מציע שתוותרו על הרעיון לכפות על התוכי להפוך למה שהוא לא ותחליפו אותו בתוכי שרגיל לבני אדם ומגע.
לא ענית עדיין מהו גודל הכלוב.כלוב האכלת יד יכול להיות קטן מאוד, קטן, בינוני וגדול.
מה שעובר כרגע על התוכי גובל בהתעללות. אני מציע שתוותרו על הרעיון לכפות על התוכי להפוך למה שהוא לא ותחליפו אותו בתוכי שרגיל לבני אדם ומגע.
לא ענית עדיין מהו גודל הכלוב.כלוב האכלת יד יכול להיות קטן מאוד, קטן, בינוני וגדול.
איך אני יגיד לך את הצורה של הכלוב רוצה אני יצלם ?
תצלם או תמדוד.
אל תיקח את דברי בנושא ההתעללות כמשהו אישי ופוגע, אני יודע שרבים לא חושבים או לא רואים את הנזק שנגרם לתוכי ונגרם לו נזק.
יש ברשת כל מיני דוגמאות ל"אילוף תוכי פרא" מבלי להתחשב כלל בנפשו של התוכי. בשביל לקבל תוכי האכלת יד התוכי צריך לעבור תהליך והסברתי קודם. תוכי שאינו רגיל לבני אדם מקומו בכלוב ריבוי עם תוכים נוספים.
ישנם תוכים שגדלו בקירבת בני אדם ואינם מפחדים מהם ולא חוששים אך לא אוהבים מגע. תוכים כאלה אפשר להרגיל לאט לאט למגע בצורה מבוקרת ולאורך זמן. תוכים שמפוחדים מאוד אין לנסות להרגילם ולגעת בהם בניגוד לרצונם.
אל תיקח את דברי בנושא ההתעללות כמשהו אישי ופוגע, אני יודע שרבים לא חושבים או לא רואים את הנזק שנגרם לתוכי ונגרם לו נזק.
יש ברשת כל מיני דוגמאות ל"אילוף תוכי פרא" מבלי להתחשב כלל בנפשו של התוכי. בשביל לקבל תוכי האכלת יד התוכי צריך לעבור תהליך והסברתי קודם. תוכי שאינו רגיל לבני אדם מקומו בכלוב ריבוי עם תוכים נוספים.
ישנם תוכים שגדלו בקירבת בני אדם ואינם מפחדים מהם ולא חוששים אך לא אוהבים מגע. תוכים כאלה אפשר להרגיל לאט לאט למגע בצורה מבוקרת ולאורך זמן. תוכים שמפוחדים מאוד אין לנסות להרגילם ולגעת בהם בניגוד לרצונם.
אל תנסה אפילו לעשות אותו האכלת יד או שתמכור אותו או שתעזוב אותו כי הוא סתם היכנס ללחץ ולסתרס