ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מידע על אקלקטוס

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
דין-ש
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: צפון

מידע על אקלקטוס

שליחה על ידי דין-ש »

אהלן חברים
מהי מידת רעש של אקלקטוס יחיד כהאכלת יד? משתווה לרעש של קוניור שמש? רועש הרבה?
וקצת פירוט על האופי שלו יעזור.
תודה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מידע על אקלקטוס

שליחה על ידי eli_lea »

מידת הרעש של אקלקטוס הינה בינוני+, רמת הרעש (בדציבלים) גבוהה יותר משל קוניור שמש אם כי לדעתי קוניור שמש רועש יותר מבחינת כמות הפעמים ששומעים אותו במהלך היום.

האקלקטוס אינו נחשב לתוכי פעלתן במיוחד אם הכלוב לא מרווח מאוד. ישנו כושר דיבור אבל לא מפותח במיוחד. רמת רעש כמו שציינתי בינונית +. הזכר נחשב לפחות אגרסיבי מהנקבה, הנקבה הופכת לעיתים לאגרסיבית כלפי המגדל ובני הבית בתקופת הריבוי או הבגרות המינית (לא כולן) . מגדל עם ניסיון יכול לגרום לכך שהתקופה בה התוכי אגרסיבי תחלוף ללא בעיות.

קישורים:
הכל על אקלקטוס

הבדלים חזותיים באקלקטוס

זני האקלקטוס מתוך הגלרייה

אקלקטוס מתוך הלקסיקון
LIORSHALOM
ביצה
ביצה

שליחה על ידי LIORSHALOM »

יש לי אקאלקטוס אם אתה רוצה אני ישמח לדבר איתך יש לי נקבה אני יביא לך תמספר שלי אם אתה רוצה
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי aliav56 »

אני מזמין אותך לבניין שלי יש כאן זכר ואיזה צרחות אין 1 שעובר ולא מסתכל למרפסת שלו ...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

7448 כתב:יש לי אקאלקטוס אם אתה רוצה אני ישמח לדבר איתך יש לי נקבה אני יביא לך תמספר שלי אם אתה רוצה
אז תדבר איתו כאן אם אתה מתכון להסביר לו על התוכי.
רוניתכהן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי רוניתכהן »

היי יש לי אקלקטוס זכר
למעט מעט קשקושים בערב, מעט צעקות הוא שקט לגמרי.
מתחיל לדבר, לא הייתי היום בבית אבל אמרו לי שהוא אמר שלום ברור, בפעם הראשונה.
תוכי מקסים, כל בני הבית מטפלים בו ואוהבים אותו, הוא לא נושך.
פותחים לו את הכלוב, הוא מסתובב בבית ועולה חזרה לכלוב, עומד למעלה כמו בובה, על מרפסת הכלוב, להבדיל
מהקקדו שהיה לי לפני, אין נזקים כשהוא מסתובב בבית. אגב גם הקקדו הייתה שקטה לגמרי למעט מעט מאוד
צרחות בערב. בכל מקרה בהצלחה בבחירה.
סמל אישי של משתמש
אלמוגי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אלמוגי »

היי דין,
בתור אחת שגידלה קוניור שמש ומגדלת אקלקטוסים...
הצווחות של הקוניור שמש הן לאורך כל היום, מהבוקר עד הערב (ברור שזה אינדיווידואלי אבל עדיין לא נתקלתי ביוצאי דופן) והורסות את עור התוף (למי שיש לו סיבולת נמוכה לרעש)..
הרעש של האקלקטוסים הוא אומנם חזק יותר אך התדירות פחותה ותלויית גורמים מסויימים. לפני שהבאתי את הזכר שלי עשיתי הרבה שיעורי בית. נאמר לי שעד גיל שנה הוא יהיה בדממה. ואצלי ביומיים הראשונים הוא רק צעק. אחרי זה עבר לו. אבל מכאן ועד דממה........
נאמר לי שמגיל שנה יתחילו הצעקות.. נחכה ונראה, אצלי הוא כרגע בן 7 חודשים (-555-) בקושי שומעת אותו. הבאתי לו נקבה, גם היא האכלת יד. בשבועות הראשונים לא ידעתי אם בכלל היא יודעת להשמיע קול. והיום כשהם בחוץ, בכלוב ענק (2*1*1) ומלא גירויים הם שניהם משמיעים את קולם החזק (שומעים בכל הרחוב..) אבל מה רק מוקדם בבוקר ובשקיעה ככה, יחד עם כל הציפורים...
ולעומת כל אלה, יש לי חברה שמגדלת זוג האכלת יד בתוך הבית. 3 שנים לא שמעו אותם... ועכשיו מה זה שומעים... לא הייתי רוצה להיות שכנה שלה... (:
בקיצור קח טוב טוב בחשבון את הסיבולת של הסביבה לרעש כי במוקדם או במאוחר הוא יגיע.
שיהיה בהצלחה במה שתבחר. (:
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”