ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

לאחר 9 שנים של גידול קוקוטיילים יש תוצאות ב"ה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
peleg10000
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

לאחר 9 שנים של גידול קוקוטיילים יש תוצאות ב"ה

שליחה על ידי peleg10000 »

לפני כ9 שנים קיבלנו מסבתא שלי זוג קוקוטיילים הוספנו אותם לוולייר עם פרסונטות, כי לא ידענו את השפעתם על רבייה של תוכים אחר ביחד איתם... הקוקוטייל הזכר שהיה פורה מאוד והנקבה שהייתה דגרנית מצויינת סבלו מהתקפות חוזרות ונשנות של הפרסונטות שהחליטו כי תא ההטלה שלהם הוא מקום משחק מעולהופשוט שברו את הביצים כל פעם ויכול להיות שגם גוזלים, הקוקוטיילית הזו מתה מזקנה, ואחרי הייתה עוד נקבה[לוטינו] ולאחר כחצי שנה תפסתי[אני הייתי אז כבן 10] וייט פייסית מדהימה והיו בין הנקבות ריבים על הזכר ועל התא אז הוספנו זכר ובשלב מסויים הלוטינו הנקבה קיבלה מכה בעצם הזנב מחתול ומתה, ונשארו 2 זכרים וזכר העברנו את הזכר החדש לדוד שלי והשארנו את הוותיק איתה לאחר הרבה זמן בנו שהפרסונטות הם מקור הבעייה אז הפרדנו ובשלב מסויים בנינו וולייר גדול בהרבה מהקודם ולא השארנו את הפרסונטות אלא הבאנו תוכונים ועד שזה קרה הזכר הגיע לגיל7 ולא היה פורה ומתה הוויטפייס והוא קיבל קינמון, קנינו זכר לתגבור[האכלת יד מקולקל] וכשהוא החל להראות חיזורים אבי רצה להעיף את הזכר הבוגר לחנות אבל לא הסכמתי 7 שנים היה אצלי ונעיף אותו בגלל פוריות אמרתי בוא נביא עוד נקבה... קנינו לו נקבה לוטינו והם השתלטו על הקן של הזוג הבוגר כאן והיום יש 3 גוזלים ברוך ה'!!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: לאחר 9 שנים של גידול קוקוטיילים יש תוצאות ב"ה

שליחה על ידי eli_lea »

איזה סיפור, העיקר שבסופו יש גוזלים. איזה כיף.
מאחל לך הצלחה ותעדכן אותנו תמונה
peleg10000
בקיעה
בקיעה

כן, אליי סיפור ארוך חחח, ד"א אני מעוניין לדעת אם יש שם לצבע של הזכר הצעיריש לו גב של קוקוטייל אפור אבל רגליים בגודל ובצבע של קוקוטייל מוטציה והחזה שלו בצבע אפור בהיר ואפור רגיל אצלם מחר יש ניחוש??
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

קשה לדעת לפי התיאור שלך, תעלה תמונה. מה המופע של ההורים?
סמל אישי של משתמש
Edden00
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Edden00 »

מזל טוב, ובהצלחה בהמשך!!(;תמונה
peleg10000
בקיעה
בקיעה

עדן תודה (;

אלי האמא לוטינו פנינה והאבא קוקוטייל אפור אבל נראה לי הוא פייד....
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”