ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קילופים במקור
מנהל: מפקחים
קילופים במקור
יש לתוכי קוקוטייל שלי בזמן האחרון קילופים במקור ,מה אני אמור לעשות?התנזונה שלו לא משהו אולי זה קששור ?

התוכי של יריו (:
Re: קילופים במקור
קילופים במקור מאוד נפוצים אצל תוכים שלא משתמשים במקור ללעיסה ופירוק. המקור עשוי משכבת קרטין כמו הציפורניים שלנו.
לתוכים שמשייפים את המקור ומשתמשים בו צומחת שיכבה חדשה של קרטין והמקור נראה חדש ונקי מקילופים.
1.אתה יכול להוסיף ענפים ללעיסה של עץ אקליפטוס או ענפי עץ הדר שטופים כדי שישיף את המקור.
2.להעשיר לו את המזון במיוחד בויטמין A .
3.בנוסף למרוח מעט שמן זית על המקור שיכול לעזור ולחדש את שכבת הקרטין.
ויטמין A - גזר, דלעת, תרד, פלפל אדום, ברוקולי, קיווי..
לתוכים שמשייפים את המקור ומשתמשים בו צומחת שיכבה חדשה של קרטין והמקור נראה חדש ונקי מקילופים.
1.אתה יכול להוסיף ענפים ללעיסה של עץ אקליפטוס או ענפי עץ הדר שטופים כדי שישיף את המקור.
2.להעשיר לו את המזון במיוחד בויטמין A .
3.בנוסף למרוח מעט שמן זית על המקור שיכול לעזור ולחדש את שכבת הקרטין.
ויטמין A - גזר, דלעת, תרד, פלפל אדום, ברוקולי, קיווי..
יש לו מקל שיוף בכלוב ,ואני מחר או מתי שיצא לי אני יקנה לו כופתיות על איזה אתה ממליץ לי ?

התוכי של יריו (:
תקנה כופתיות של פריטי בירד בגודל קטן. אם אין תקנה כופתיות של חברה אחרת בגודל קטן ללא צבע.
אם אני יביא לו כופתיות אז מה אני צריך להביא לו כל השבוע רק את זה ?

התוכי של יריו (:
לא רק את זה אבל זה צריך להיות לו קבוע בכלוב.
כופתיות הן הבסיס, אתה צריך להוסיף ירק, פרי,השרייה,תערובת זרעים וסידן כתוספות. בכל יום תן לו תוספת שונה. סידן קבוע בכלוב.
הכופתיות לא אמרות להבאות תחליף לירקות ופירות?
ויש לי שתי כלי אוכל באחד אני ישים כופתיות ובשני תערובת עשירה ובצד אבן סידן שיש לו כל הזמן.זה טוב?
ויש לי שתי כלי אוכל באחד אני ישים כופתיות ובשני תערובת עשירה ובצד אבן סידן שיש לו כל הזמן.זה טוב?

התוכי של יריו (:
בעיקרון הכופתיות מכילות את כל אבות המזון אבל גם אתה וגם אני לא היינו רוצים לאכול כל החיים פריכיות גם אם לא היינו צריכים לאכול דברים אחרים. תזונה מגוונת מאפשרת לתוכי להינות מהמזון ולקבל תוספים טבעיים.
את הכופתיות שמים בכלי נפרד ולא מערבבים אותם עם מזון אחר. בכלי הנוסף אתה יכול לשים לו את שאר התוספות בכל פעם תוספת אחרת לגיוון.
את הכופתיות שמים בכלי נפרד ולא מערבבים אותם עם מזון אחר. בכלי הנוסף אתה יכול לשים לו את שאר התוספות בכל פעם תוספת אחרת לגיוון.