ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קילופים במקור
מנהל: מפקחים
Re: קילופים במקור
נוטריברד ממליצים על ה G14 על אף שאין הבדלים או הבדלים משמעותיים בינם לבין הP15 .
אני ממליץ לך לרכוש פריטי בירד. על פי הידוע לי זול יותר ומזין יותר.
קישור בנושא:
רמת השומן באוכל
אני ממליץ לך לרכוש פריטי בירד. על פי הידוע לי זול יותר ומזין יותר.
קישור בנושא:
רמת השומן באוכל
לא מצאתי של פריטי בירד..
והP15 אני הולך לקנות מחר ,לא הבנתי כל כך את כל הקטע עם השומן וכל זה אני רוצה פשוט שיהיה לתוכי שלי אוכל טוב כי הוא לא אוכל תזונה טובה כל כך.
הP15 לתוכים גם קטנים וגדולים או רק לגדולים?
והP15 אני הולך לקנות מחר ,לא הבנתי כל כך את כל הקטע עם השומן וכל זה אני רוצה פשוט שיהיה לתוכי שלי אוכל טוב כי הוא לא אוכל תזונה טובה כל כך.
הP15 לתוכים גם קטנים וגדולים או רק לגדולים?

התוכי של יריו (:
לקוקטיל מתאים ע"פ החברה ה G14 . בנוטריברד יש המון אחוזי שומן (16%) וזה דווקא עלול להזיק לתוכי שנמצא בבית ללא פעילות רצינית או תעופה ששורפת שומנים. אחוז השומנים הממוצע שמתאים לתוכי האכלת יד הינו בסביבות ה 10%.
p15 מתאים לתוכים גדולים יותר למרות שאין ממש הבדל בתזונה.
למה שלא תתקנה g14???זה יותר מתאים לקוקטייל.(וראיתי שזה גם יותר זול).
הp15 יהיה ממש ענקי לקוקטייל ואם לא תפרק לו את זה עם חתיכות קטנות יהיה בזבוז ענקי.
דרך אגב גם הg14 שמתאים לקוקטיילים(היה לי את זה פעם לפני שעברתי לפירטי בירד) בגודל פי 2 מהמקור שלו וגם יש בזבוז ענקי של הכופתיות.גם את זה תהיה צריך לפרק לו לחתיכות יותר קטנות...
למה שלא תתקנה g14???זה יותר מתאים לקוקטייל.(וראיתי שזה גם יותר זול).
הp15 יהיה ממש ענקי לקוקטייל ואם לא תפרק לו את זה עם חתיכות קטנות יהיה בזבוז ענקי.
דרך אגב גם הg14 שמתאים לקוקטיילים(היה לי את זה פעם לפני שעברתי לפירטי בירד) בגודל פי 2 מהמקור שלו וגם יש בזבוז ענקי של הכופתיות.גם את זה תהיה צריך לפרק לו לחתיכות יותר קטנות...
קניתי G14 רק צריך להגיע לי הביתה בשבוע הבא .
יש הבדל בין הטרופי לבין הרגיל?
והיה גם B14 זה גם מתאים לקוקוטיל?
יש הבדל בין הטרופי לבין הרגיל?
והיה גם B14 זה גם מתאים לקוקוטיל?

התוכי של יריו (:
למרות שעדיף g14 אין בעיה גם לתת b14 זה יותר קטן ופחות מתבזבז.
הטרופי עם צבעי מאכל(צבע) ויש לו גם ריח מתקתק(שלדעתי ממש מסריח) התוכים יותר אוהבים את זה.
הטרופי עם צבעי מאכל(צבע) ויש לו גם ריח מתקתק(שלדעתי ממש מסריח) התוכים יותר אוהבים את זה.
עדיף לקנות רגיל ולא טרופי/צבעוני. פחות צבעי מאכל.
אני ממליצה על פריטי בירד גם כי יש בהן פחות שומן, גם כי התוכים אוהבים וגם כי הן כופתיות קטנות ואין בזבוז
חשוב גם שיהיו לו עצים ללעיסה (לדוגמה ענפי זית עם עלים, לאחר שטיפה), זה טוב לשיוף המקור וגם מספק תעסוקה
ענפי העמידה בכלוב - כדאי שיהיו מעץ טבעי מחוספס (כמו ענפי לימון) ולא מקל חלק.
אגב היה עדיף גם אם היית מעלה תמונה, שנראה בדיוק על איזה קילופים אתה מדבר..
בכל מקרה, תזונה עשירה ומגוונת, ענפים לכרסום, מקלות עץ מחוספסים
בהצלחה
אני ממליצה על פריטי בירד גם כי יש בהן פחות שומן, גם כי התוכים אוהבים וגם כי הן כופתיות קטנות ואין בזבוז
חשוב גם שיהיו לו עצים ללעיסה (לדוגמה ענפי זית עם עלים, לאחר שטיפה), זה טוב לשיוף המקור וגם מספק תעסוקה
ענפי העמידה בכלוב - כדאי שיהיו מעץ טבעי מחוספס (כמו ענפי לימון) ולא מקל חלק.
אגב היה עדיף גם אם היית מעלה תמונה, שנראה בדיוק על איזה קילופים אתה מדבר..
בכל מקרה, תזונה עשירה ומגוונת, ענפים לכרסום, מקלות עץ מחוספסים
בהצלחה

הבנתי,הבאתי לו שלשום שתי מקלות אקליפטוס לכלוב,מקל שיוף גדול יותר,דברים ללעיסה.
ולא מצאתי כופתיות של פריטי בירד בשום מקום ... אבל מצאתי כופתיות קטנות של נוטריבירד b14 שמתאימות לתוכונים ותוכים קטנים ומצאתי כופתיות לקוקוטייל g14 שיותר גדולות,מה עדיף יותר ?
ולא מצאתי כופתיות של פריטי בירד בשום מקום ... אבל מצאתי כופתיות קטנות של נוטריבירד b14 שמתאימות לתוכונים ותוכים קטנים ומצאתי כופתיות לקוקוטייל g14 שיותר גדולות,מה עדיף יותר ?

התוכי של יריו (:
תיקח את הכופתיות שמותאמות לקוקטיל.