שמתי לב שלפעמים כשאני נמצאת עם הגוזל גאקו שלי שבן שלושה חודשים : הוא מרים כזה את החזה שלו ומנפח אותו.
למישהו יש מושג מה דרך ההתבטאות שלו בתנוחה הזאת?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חזה מורם
מנהל: מפקחים
Re: חזה מורם
מה הכוונה מרים את החזה? כדאי שתעלי סרטון קצר כדי שנראה בדיוק מה הוא עושה..
אם הוא מנפח נוצות יכול להיות שהוא מתכונן לשינה, או שקר לו
הרחקת הנוצות מהגוף יוצרת שכבת בידוד וככה הם שומרים על חום גוף/מווסתים את חום הגוף
אם הוא מנפח נוצות יכול להיות שהוא מתכונן לשינה, או שקר לו
הרחקת הנוצות מהגוף יוצרת שכבת בידוד וככה הם שומרים על חום גוף/מווסתים את חום הגוף
טוב, אני אנסה לצלם/להסריט אותו בפעם הבאה שיעשה את התנועה הזאת
את מדברת על החלק המסומן בתמונה? אם כן לא מדובר בחזה אלא בזפק. הזפק הינו שק לאיכסון מזון. כשהתוכי קטן השק נראה בבירור ומתרחב על פי כמות המזון שהוא מכיל. ככל שהתוכי גדל השק נצמד ומפסיק להתרחב.
הזפק אצל התוכי שלך מנופח לאחר האוכל? לאחר פעולה כלשהיא או ללא קשר לכלום? אני מבין שזה לא תמידי.
הזפק אצל התוכי שלך מנופח לאחר האוכל? לאחר פעולה כלשהיא או ללא קשר לכלום? אני מבין שזה לא תמידי.
זה לא תמידי , זה קורה לפעמים.. וזה גם לא קורה לאחר אוכל מיד,יכול להיות שזה קשור לאוכל שנמצא שם . כנראה.