ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי צועק עליי
מנהל: מפקחים
Re: התוכי צועק עליי
אתם לא מבינים נכון, הניצוי שלו כמעט מושלם, חסר לו מספר נוצות במקומות האחרונים, אולי קצת על הבטן. בכל מקרה אני אצלם 
טוב אז ככה, יש לי שני כלובים צמודים אחד מהם הוא של קטקטייל שהוא קטן יותר והשני גדול יותר של הג'אקו 
כשהג'אקו מתחיל לצרוח או לעשות צלילי אזהרה כאלו מוזרים, אני מתחיל לשחק עם הקוקטייל ואומר לג'אקו "שקט, שקט" בעדינות, הוא נרגע מאוד מהר ופשוט צופה בנו משחקים, לאחרונה אני גר עובר לידו והוא לא משמיע קולות אבל מה שבטוח שלא צורח כמו בהתחלה..
מתי אני כבר אוכל להכניס את היד לכלוב שלו, הוא עדיין מאיים עלי בנשיכה ומתחיל להשתגע בצעקות.
כשהג'אקו מתחיל לצרוח או לעשות צלילי אזהרה כאלו מוזרים, אני מתחיל לשחק עם הקוקטייל ואומר לג'אקו "שקט, שקט" בעדינות, הוא נרגע מאוד מהר ופשוט צופה בנו משחקים, לאחרונה אני גר עובר לידו והוא לא משמיע קולות אבל מה שבטוח שלא צורח כמו בהתחלה..
מתי אני כבר אוכל להכניס את היד לכלוב שלו, הוא עדיין מאיים עלי בנשיכה ומתחיל להשתגע בצעקות.
איך התוכי היה אצל המגדל ממנו קנית? הוא נתן לך לך לעלות על היד?ליטפת אותו או שהוא נרתע ממגע? איך התוכי התנהג למגדל?
אצל המגדל התוכי היה בסדר גמור, נתן לי ללטף אותו, שיקחתי לו עם המקור, הוא לא נשך הכנסתי אפילו את היד פנימה והוא רק ליקק לי אותה, הוא אהב לחקור והיה פעיל מאוד, עכשיו הוא רק נדחק לחלק האחורי בכלוב ומשמיע קולות אזהרה. מסתבר שהוא אף קטן משלושה חודשים.
אתה יכול להעלות תמונה שלו? אתה בטוח שהוא נגמל?