ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ייעוץ ברכישת גאקו
מנהל: מפקחים
Re: ייעוץ ברכישת גאקו
שאמרתי שזה התקציב אז רק לתוכי וכלוב ללא כל העלויות מסביב..
9831 מספיק לגאקו.?
9831 מספיק לגאקו.?

התוכי של יריו (:
9831 יותר מרווח מ A10 , הרבה חושבים בטעות שה A10 מרווח יותר בגלל המבנה והצורה החיצונית. ה 9831 עדיף עליו בהרבה לג'אקו ואם הבחירה בין זה לזה עדיף 9831. לדעתי תחכה מעט ותוסיף את ההפרש שהוא לא גדול ותיקח את ה A11.
פשוט אל תמהר עם הרכישה.
פשוט אל תמהר עם הרכישה.
כן לדעתי אני יקנה את הA11 או את ה9831.
אני יתחיל לבדוק במקומות ובבתי גידול על הגאקו והכל.
שקונים תוכי מקבלים גם תעודות בריאות איתו ?
עריכה:
ההורים שלי אמרו שאין בעיה לקנות גאקו אבל יש בעייה אם הרעש שהוא עושה..
חברים שלי אמרו לי שהוא ממש רועש וצועק הרבה ואני לא רוצה תוכי רועש כל כך ,הגאקו עד כדי כך רועש?
אני יתחיל לבדוק במקומות ובבתי גידול על הגאקו והכל.
שקונים תוכי מקבלים גם תעודות בריאות איתו ?
עריכה:
ההורים שלי אמרו שאין בעיה לקנות גאקו אבל יש בעייה אם הרעש שהוא עושה..
חברים שלי אמרו לי שהוא ממש רועש וצועק הרבה ואני לא רוצה תוכי רועש כל כך ,הגאקו עד כדי כך רועש?

התוכי של יריו (:
ג'אקו יהיה רועש התאם לסביבה שלו.
אם יש ילדים קטנים והרבה צעקות, או ששורקים לו הרבה, רוב הסיכויים שהוא יחקה את מה שהוא שומע וירעיש.
אם מתייחסים אליו כשהוא מרעיש, זה רק ידרדר את המצב.
אם לעומת זאת הוא גדל בסביבה שקטה, מדברים אליו ולא מתייחסים אליו כשהוא מרעיש, אין סיבה שהוא יהיה רועש.
יש תוכים שזה הטבע שלהם לצעוק במהלך היום, בלי קשה לסביבה, כמו קוניור, קקדו, קוקטייל זכר...
למשפחת האפריקאים יש אופי שקט יחסית.
אם יש ילדים קטנים והרבה צעקות, או ששורקים לו הרבה, רוב הסיכויים שהוא יחקה את מה שהוא שומע וירעיש.
אם מתייחסים אליו כשהוא מרעיש, זה רק ידרדר את המצב.
אם לעומת זאת הוא גדל בסביבה שקטה, מדברים אליו ולא מתייחסים אליו כשהוא מרעיש, אין סיבה שהוא יהיה רועש.
יש תוכים שזה הטבע שלהם לצעוק במהלך היום, בלי קשה לסביבה, כמו קוניור, קקדו, קוקטייל זכר...
למשפחת האפריקאים יש אופי שקט יחסית.
אוקי,הבעיה העיקרית לדעתי שצריך לעבוד עם התוכי גאקו זה רעש מקווה שלא יהיה בעיות.
מצאתי כמה מגדלים שמוכרים ב2700 גאקו עם תעודות בריאות והכל ואמרו לי שאני יבוא לראות גוזלים כי עכשיו אין להם בכלל ויהיה להם בנובמבר רק..
אני לא ממהר לקנות גאקו
[sales][/sales]
מצאתי כמה מגדלים שמוכרים ב2700 גאקו עם תעודות בריאות והכל ואמרו לי שאני יבוא לראות גוזלים כי עכשיו אין להם בכלל ויהיה להם בנובמבר רק..
אני לא ממהר לקנות גאקו
[sales][/sales]

התוכי של יריו (:
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
זה משתנה.. בערך חודשיים וחצי שלוש. תלוי בתוכי ובעיקר אם המגדל נותן לתוכי להגמל בזמן שלו ובדרך הנכונה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
אני קניתי גם גאקו כרגע הוא בן 10 חודשים יש לי אותו מגיל חודשיים אבל הוא לא רועש בכלל והוא אוהב לשחק והוא גם אוהב שמריצים אותו כלומר שהוא בתנועה וזז ומשחקוככה לא משעמם לו וכך הוא לא מרעיש
הבנתי..
יש לגאקו עונה שלהם שהם מתרבים בה?כי אני קונה גאקו בסוף החודש או בתחילת או אמצע אוקטובר ומקווה שיהיה למגדלים
יש לגאקו עונה שלהם שהם מתרבים בה?כי אני קונה גאקו בסוף החודש או בתחילת או אמצע אוקטובר ומקווה שיהיה למגדלים

התוכי של יריו (:
בסוף אני לא יקנה גאקו כמו שחשבתי כי זה עובר את כל התקציב שלי ,זה יוצא 3500 בערך לגאקו וכלוב ...מקווה שיום אחד יהיה לי את התוכי הזה.
מה שחשבתי שאפשרות שנייה זה סנגל ויש לי את כל הכסף לסנגל בדיוק ..
יש לתוכי הזה יכולת דיבור בכלל?כי אני לא רוצה סתם להתבאס אם אני יקנה אותו
מה שחשבתי שאפשרות שנייה זה סנגל ויש לי את כל הכסף לסנגל בדיוק ..
יש לתוכי הזה יכולת דיבור בכלל?כי אני לא רוצה סתם להתבאס אם אני יקנה אותו

התוכי של יריו (: