ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אזהרה למקרה לא נעים, כדי לקרוא.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Edden00
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

אזהרה למקרה לא נעים, כדי לקרוא.

שליחה על ידי Edden00 »

הייי לכולם.
היום הגעתי הביתה מהלימודים, ואחי סיפר לי שהתוכי שלי נתקע בחבל שהתלפף מצעצוע שאני הכנתי במו ידיי. התוכי היה כלכך בסטרסט ובאטרף- שנשך את אחי נשיכה ממש לא נעימה כשניסה לשחרר אותו, אך למזל התוכי ולמזלי -אחי לא נרתע מהנשיכה והצליח לחלץ את התוכי מהמצב הלא נעים.
הסיבה שסיפרתי את הסיפור הוא שבבקשה בבקשה שימו לב לכל חפץ וצעצוע בעיקר חבלים, שיש בכלוב. כי למזלי אחי היה בבית, אבל אם הוא לא היה שם אני לא רוצה אפילו לחשוב על מה היה קורה לתוכי שאני כלכך אוהבת ומטפחת.
שהיה לכולם בהצלחה ותעשו כל מאמץ כדי לשמור על התוכי שלם וחי.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: אזהרה למקרה לא נעים, כדי לקרוא.

שליחה על ידי eli_lea »

אכן חשוב מאוד להשגיח במיוחד עם חבלים ולולאות. תמיד לחשוב קדימה האם הכל בטוח בסביבתו של התוכי כדי שלא ינזק.
רוניתכהן
בקיעה
בקיעה

Re: אזהרה למקרה לא נעים, כדי לקרוא.

שליחה על ידי רוניתכהן »

תודה רבה על האזהרה. אני תמיד דואגת לקשור בחזרה את החבלים. כשהם פתוחים , זה באמת מדאיג.
אני הולכת לבדוק עכשיו מה מצב החבלים, תודהתמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”