ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

חיבור בין תוכים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

uf527
בקיעה
בקיעה

Re: חיבור בין תוכים

שליחה על ידי uf527 »

אל תדאג אנ בטוח שמה שיש גם אחרי 0.35 יגיע. :)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תהיה סבלני, אין ספק שהם יתחברו ויהיו זוג מעולה.
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל
שם פרטי:: עמיר

שליחה על ידי Amir96 »

גם אני חושב ככה אלי תמונה
7399 כתב:אל תדאג אנ בטוח שמה שיש גם אחרי 0.35 יגיע. :)
בעזרת ה' (:

בטעות הגבלתי את עצמי עד שנייה 0:35 כי הכוונה שלי הייתה ביחס למה שסיפרתי למעלה תמונה
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

אתמול בערב בפעם הראשונה הוצאתי את הכלוב של צ'יף ונתתי להם לישון באותו הכלוב.
לפני כן עשיתי קצת בדיקות וסגרתי אותם למשך כחצי שעה-שעה ביחד בכלוב וראיתי שהולך די טוב.

צ'יף ממש פחד לישון. הוא היה נראה מבוהל, רזה ועם הכרבולת למעלה.
למרות זאת השארתי אותו לישון שם מכיוון שהכלוב הזה לא חדש לו וחשבתי שאין דרך אחרת להרגיל אותו אליו.
הוא כבר כמעט חודשיים כל יום נכנס ויוצא חופשי מהכלוב, ביום יום הוא בכלל לא מפחד להיות שם.

אין לי מושג מה היה במשך הלילה ואני מקווה שהוא הצליח להירדם.
האם זה בסדר מה שעשיתי? אני יודע שאת הנעשה אין להשיב אבל לפחות שאני אדע להבא.

דבר שני זה התקיפות שפעם דיברתי עליהם. כבר תקופה ארוכה שהם לא תוקפים אחד את השני ובקושי יש מריבות.
אבל עכשיו כשהכנסתי אותם ביחד בכלוב אחד הם שוב "נלחמים עם המקור"(מה שפעם שעברה רציתי להראות סרטון על זה ובסוף לא יצא).
אז הנה סרטון
http://www.youtube.com/watch?v=4KdfB25Zk9U

זה צולם לפני 5-10 דקות.
כשהם רבים ככה להשאיר אותם ביחד או להפריד? כמו שרואים בסרטון אחריי כמה שניות כשהוא מפסיק לתקוף זה נפסק, זה יכול לקרות שוב כמה דקות אח"כ אבל אחריי שאחד מהם בורח זה נפסק.

אני חושב שזה קרה בגלל ששמתי להם תערובת זרעים(הם עדיין בתקופת הרגלה). שמתי 2 כלי אוכל אבל הם עדיין רבים על זה.
לא בטוח שזאת הסיבה אבל יש סיכוי.

בכל מקרה, אם דבר כזה קורה מה לעשות? להחזיר כל אחד לכלוב שלו או להשאיר אותם ביחד ועם הזמן זה ייפסק?
צ'יף בקע ב 3.9.11

"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

היא עומדת על כלי האוכל השני, נכון? אני מציעה להרחיק את כלי האוכל, שיהיה אחד בכל צד של הכלוב
אולי ככה יהיו פחות עימותים

תשאיר אותם ביחד, אלא אם אתה רואה שהם באמת רבים ולא רק מגרשים זה את זו
רבים - נושכים זה את זה, או רודפים אחד אחרי השני בכלוב. במצב כזה להרחיק מיד
כרגע לפי מה שאני רואה זה לא המקרה (אבל אתה רואה אותם כל היום, אז תפעל לפי שיקול הדעת שלך)
סמל אישי של משתמש
Amir96
גוזל
גוזל

שליחה על ידי Amir96 »

תודה רבה, אני אעדכן תמונה
צ'יף בקע ב 3.9.11

שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”