ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מריטת נוצות אצל זאקו

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

edik2929
ביצה
ביצה

Re: מריטת נוצות אצל זאקו

שליחה על ידי edik2929 »

תודה לכולם על ההתייחסות כמובן שאני אנסה ומנסה כל הזמן - חשבתי אולי לשנות לו את הסביבה ולקנות לו כלוב חדש a18 או a19 כמובן שאני מבין שכמה שיותר גדול יותר טוב אבל עדיין אני לא יכול לקנות משהו שיתפוס לי חצי סלון האם כלוב a18. מתאים לזאקו?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מריטת נוצות אצל זאקו

שליחה על ידי eli_lea »

אם אתה רוכש כלוב כחדש אז תעשה את זה כמו שצריך ותן לתוכי מקום נוח וטוב. ההמלצה שלי היא לרכוש את ה A19 מאחר וההפרש במחיר בין ה A11 (אותו גודל של A18) לבין ה A19A אינו רב. בדרך כלל אנשים רוכשים כלוב קטן יחסית ובמשך הזמן מוותרים עליו ורוכשים כלוב גדול יותר כך שההוצאה כמעט כפולה. אפשר במקרים מסויימים לוותר על כונסי הליכלוך וזה לכשלעצמו מוריד במידות הכלוב כ 20 ס"מ.
אני יכול להגיד לך מניסיון שכלוב מרווח יכול לפתור בעיות התנהגות. תוכי שחי במקום קטן יחסית הרבה יותר לחוץ ורועש.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”