ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מנסה לתקשר עם הג׳אקו גוזל שלי ולא יודע איך

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מנסה לתקשר עם הג׳אקו גוזל שלי ולא יודע איך

שליחה על ידי eli_lea »

קודם כל תתרגל את מה שכתבתי לך למעלה ותגיד איך הולך.
סמל אישי של משתמש
Edden00
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Edden00 »

אני יכולה להגיד לך מהחוויה האישית שלי (*אין לי הרבה ניסיון אבל בכל זאת-) שהגוזל ג'אקו שלי שבן ארבע וחצי חודש אוהב שאני מלטפת אותו ומפנקת אותו בערבים,כי למשל בבוקר כשאני מוציאה אותו הוא אנרגתי ומחפש רק במה לגעת ובמה להתעסק . ובשעות כאלה הוא לא אוהב את הליטופים למרות שהוא נותן לי ללטף (בשעות אלה אני בדר"כ מאמנת אותו). ובערבים כשהוא קצת עייף הוא מחפש את המוצי קוצי הזה של הליטופים וממש נהנה מכל רגע(: אז אני מציעה לך לנסות ללטף אותו בשעות הערב. ובהצלחה!
bh200623
ביצה
ביצה

שליחה על ידי bh200623 »

ניסיתי לעשות לו את התרגיל של ה"מילה אחת" בלי "יותר מדי סיפורים" היא עלתה בהתחלה הייתי יציב,
אבל לא יודע משום מה היא נהיית תוקפנית,היא נושכת עכשיו,נשכה אותי הרגע,חסרת סבלנות קשה בקיצור
והלוואי שהיא היתה נותנת לי ללטף אותה כנסי לסירטון תראי איך היא באה להרוג אותי חח
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם תצלם סירטון עושה את מה שהסברתי לך זה יכול לעזור להבין מה הבעייה.

היא עלתה ומה קרה? היית יציב ומה עשית עם היד? האם הורדת את היד למטה עם התוכי כמו שהסברתי לך? תפרט בבקשה.
bh200623
ביצה
ביצה

שליחה על ידי bh200623 »

היא עלתה.הורדתי אותי טיפה כמו שאמרת לכיוון הבטן באתי ללטף אותה נשכה.
אני אצלם סירטון
ואעלה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תסתכל בעצמך מה קורה בשניות הראשונות. אתה מושיט לה אצבע בחשש. אתה מגיש לה את האצבע ולא מצמיד אותה ישירות לבטן. אתה מושיט לה אצבע וברגע שהיא מורידה את הראש לכיוון האצבע אתה נסוג עם האצבע מה שגורם לה לנסות לתפוס אותה.

תוריד את התוכי באיזה שהיא צורה לסטנד נמוך. כך שכשהיא תעמוד היא תהיה בגובה של החזה שלך לכל היותר. אתה יכול להשתמש במשענת של כסא למשל. חשוב שזה לא יהיה משטח עליו היא יכולה לסגת. עדיף שזה יעשה במקום אחר מהמקום בו הכלוב מוצב. כרגע התוכי מרגיש שאתה חושש והאצבע שמתנדנדת לו מתחת לפנים מושכת את תשומת ליבו. אני מציע לך להעלות אותו בהתחלה על האמה ולא על האצבע. הרבה יותר קשה לו לנשוך ולתפוס.
אם תהיה חסר ביטחון לא תצליח להעלות את התוכי על היד. לכן תאזור אומץ וכשאתה מושיט את האמה או את האצבע עשה זאת בפעם אחת וכמו שצריך. ממש להצמיד את האמה את החיבור שבין הבטן לרגליים ואפילו לדחוף מעט. אל תנסה עדיין ללטף אם אתה אומר שהתוכי ניסה לנשוך. פשוט תוריד אותה מעט לכמה שניות והחזר אותה לסטנד. תוך כדי שבח אותה.
bh200623
ביצה
ביצה

שליחה על ידי bh200623 »

סבבה אני אנסה..תודה רבה על העזרה אני אעדכן אותך!
bh200623
ביצה
ביצה

שליחה על ידי bh200623 »

התחלתי לשים כפפה על היד ואני בהרבה יותר עם ביטחון מדבר איתה הרבה תוך כדי היא איתי כאן על הכתף
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

יופי שמח לשמוע. תמשיך לעדכן.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”