שלום לכולם,
אני נוסע לחופשה בת 5-7 ימים.
רציתי לקבל עצות מה לעשות עם הג'אקויית שלי בת 3 וחצי.
בתודה ושבת שלום,רביב
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נוסע לחופשה,מה עושים עם התוכי?
מנהל: מפקחים
Re: נוסע לחופשה,מה עושים עם התוכי?
למקרים כאלה אני תמיד ממליץ להתכוננן מבעוד מועד. להחזיק מספר צעצועים שונים ולהחליף ביניהם. צעצועים שממש מלהיבים את התוכי כדאי להוציא מהכלוב ולהחביא אותם. בימים בהם בני הבית לא נמצאים במיוחד לתקופות ארוכות זה הזמן להחזיר צעצועים אלו.
מבחינת מזון ומים. יש לדאוג שיהיו יותר כלי מים ואוכל מהרגיל ושהכליעם יהיו מקובעים היטב. בכלובים הגדולים מסדרת ה A יש שלושה כלי אוכל גדולים בתוך הכלוב, אפשר להוסיף כלי נוסף. בכלובים קטנים יותר מומלץ להוסיף כלי אוכל.
להשאיר לתוכי חלון מעט פתוח כדי שיכנס אור במהלך היום. אפשר להשאיר טלוויזיה דולקת באחד מערוצי הילדים
בכל מקרה 5-7 ימים הינם תקופה לא קצרה. אני ממליץ בחום לדאוג לאדם מוכר שיגיע ויבדוק האם התוכי בסדר ולא חסר לו מזון ומים.
אם אפשר להעביר את התוכי לתקופה זו למכרים או משפחה שיודעת איך לטפל בו זו גם אפשרות.
במקרה כזה כדאי להרגיל את התוכי למקום מספר ימים לפני הנסיעה.
מבחינת מזון ומים. יש לדאוג שיהיו יותר כלי מים ואוכל מהרגיל ושהכליעם יהיו מקובעים היטב. בכלובים הגדולים מסדרת ה A יש שלושה כלי אוכל גדולים בתוך הכלוב, אפשר להוסיף כלי נוסף. בכלובים קטנים יותר מומלץ להוסיף כלי אוכל.
להשאיר לתוכי חלון מעט פתוח כדי שיכנס אור במהלך היום. אפשר להשאיר טלוויזיה דולקת באחד מערוצי הילדים
בכל מקרה 5-7 ימים הינם תקופה לא קצרה. אני ממליץ בחום לדאוג לאדם מוכר שיגיע ויבדוק האם התוכי בסדר ולא חסר לו מזון ומים.
אם אפשר להעביר את התוכי לתקופה זו למכרים או משפחה שיודעת איך לטפל בו זו גם אפשרות.
במקרה כזה כדאי להרגיל את התוכי למקום מספר ימים לפני הנסיעה.