ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מנסה לתקשר עם הג׳אקו גוזל שלי ולא יודע איך
מנהל: מפקחים
Re: מנסה לתקשר עם הג׳אקו גוזל שלי ולא יודע איך
העניין הוא שהיא עדיין מפחדת כזה לא יודע,אני מדבר איתה הרבה היא עלי על הכתף אבל עדיין כנראה יקח לה זמן להתרגל
אגב,היא חולה על מים קרים היא אוהבת לשתות הרבה מים קרים אני מקווה שזה בסדר..אני כל הזמן חופר לה מים מים
אגב,היא חולה על מים קרים היא אוהבת לשתות הרבה מים קרים אני מקווה שזה בסדר..אני כל הזמן חופר לה מים מים
אני גם מראה לה סירטונים של תוכים שמדברים עברית ביוטיוב מנסה לבדוק אולי היא תתרכז לפעמים היא מתרכזת בסירטונים ומקשיבה
אני בספק גדול מאוד אם היא תדבר על סמך סירטונים. יתכן שהסירטון מעניין אותה בגלל הריצוד הקולות והתמונות אבל לא ברמה של קליטת דיבור אם התכוונת לזה.
אתה מוציא אותה מהכלוב או שהיא יוצאת לבד? איך היא מגיע לכתף?
איזה תמונה חמודה! היא נראת טוב, שהיה בהצלחה ..
ומה קורה עם דיבור, מתקדמת?
ומה קורה עם דיבור, מתקדמת?
אני פותח לה את הכלוב והיא יוצאת לבד...ואז היא אתמול היא ישר עלתה לי על הכתף היא קראה לי "קוקו" וקירבתי מעט את הכתף ועלתה עלי..
דיבור פחות מדברת רק שריקות וכאלה[אני לא שורק לה] אבל אני מדבר איתה עושה לי שיחות נפש חח
בינתיים הי דיי מאכזבת עם הדיבור היא נולדה ב25.5.12 זה דיי ממזמן אבל אני לא מלחיץ אותה לפחות היא כבר פחות מפחדת ממגע,היא אוהבת לנסות לנשוך לי את המקלדת ואל השלטים של הסוני וכל השטויות..
אגב היא חולה על מים קרים אני מקווה שזה בסדר ואם תתנו לי מעט טיפים לדיבור שלה אני אשמח..
הנה תמונה אחרונה

לכולם גמר חתימה טובה וצום קל ומועיל מחר נהיה בקשר בערב!
דיבור פחות מדברת רק שריקות וכאלה[אני לא שורק לה] אבל אני מדבר איתה עושה לי שיחות נפש חח
בינתיים הי דיי מאכזבת עם הדיבור היא נולדה ב25.5.12 זה דיי ממזמן אבל אני לא מלחיץ אותה לפחות היא כבר פחות מפחדת ממגע,היא אוהבת לנסות לנשוך לי את המקלדת ואל השלטים של הסוני וכל השטויות..
אגב היא חולה על מים קרים אני מקווה שזה בסדר ואם תתנו לי מעט טיפים לדיבור שלה אני אשמח..
הנה תמונה אחרונה

לכולם גמר חתימה טובה וצום קל ומועיל מחר נהיה בקשר בערב!
מאכזבת עם הדיבור? היא בת 4 חודשים ממה יש לך להתאכזב?
זה טוב שאתה מדבר אליה ואיתה, זו השיטה, אבל אל תצפה שהיא כבר תתחיל לדבר. ישנם תוכים שידברו בגיל שנה ויותר וישנם שידברו מוקדם יותר כך שזה תלוי בתוכי ובהשקעה.
נראה שאתם מסתדרים לא רע ולאט לאט נוצר קשר טוב
זה טוב שאתה מדבר אליה ואיתה, זו השיטה, אבל אל תצפה שהיא כבר תתחיל לדבר. ישנם תוכים שידברו בגיל שנה ויותר וישנם שידברו מוקדם יותר כך שזה תלוי בתוכי ובהשקעה.
נראה שאתם מסתדרים לא רע ולאט לאט נוצר קשר טוב

כן יש כאלה פשוט בגיל 4 חודשים שמדברים ..
אנחנו מנסים להסתדר לפעמים היא פשוט לא עולה עלי היא עושה רעש כזה כמו של ברווז..
בכל מקרה כל יום אני משתדל לשבת איתה חצי שעה לפחות
אני אעדכן אותך בכל מצב אני משתדל להיות כאן כל יום..
בכל מקרה בקשר למים קרים זה בסדר לתת לה כי היא חולה על זה?
תודה רבה על העזרה ,שוב
אנחנו מנסים להסתדר לפעמים היא פשוט לא עולה עלי היא עושה רעש כזה כמו של ברווז..
בכל מקרה כל יום אני משתדל לשבת איתה חצי שעה לפחות
אני אעדכן אותך בכל מצב אני משתדל להיות כאן כל יום..
בכל מקרה בקשר למים קרים זה בסדר לתת לה כי היא חולה על זה?
תודה רבה על העזרה ,שוב
אין בעייה עם מים קרים. אם היא אוהבת ושותה זה לא יכול להזיק.