ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
למכירה אקלקטוסית
מנהל: מפקחים
למכירה אקלקטוסית
למכירה אקלקטוסית מדהימהההההה כרגע בת חודשיים עם ניצוי כימעט מלא התחילה לנשנש כופתיות פירות ירקות ותערובת השריה תוכית ברמה חבל על הזמן שלא ניכסך מימנה שקל אחד וחברים פה בפורום יכולים להעיד על זה תוכית מדהימה חברותית לכולם ולא נושכת ביכלל הייתה אמורה להישאר אצלי ולא להימכר אבל בסוף בצער רב היא צריכה להימכר כל הקודם זוכה חח
כולל טבעת סגורה 08 על רגלה אפשרות לבדיקות של מחלות
כמו כן הבטן שלה בצבע סגול ולא כחול כמו בתמונות פשוט הפלא שלי לא מבדיל כבר בצבעים חח צבעים יפים ומיוחדים
תיגמל לערכתי עוד כשבוע שבועיים בערך והכי חשוב עם ליווי צמוד והדרכה לאורך כל הדרךךך
תוכי לחיים
עכשיו מספיק לחפור חח ויאלה לתמונות
כולל טבעת סגורה 08 על רגלה אפשרות לבדיקות של מחלות
כמו כן הבטן שלה בצבע סגול ולא כחול כמו בתמונות פשוט הפלא שלי לא מבדיל כבר בצבעים חח צבעים יפים ומיוחדים
תיגמל לערכתי עוד כשבוע שבועיים בערך והכי חשוב עם ליווי צמוד והדרכה לאורך כל הדרךךך
תוכי לחיים
עכשיו מספיק לחפור חח ויאלה לתמונות

Re: למכירה אקלקטוסית
חבר אצלי מבקש לדעת מחיר ופרטים
האם היא גוזלה מזוג הורים שיש לך?
יש טבעת?
ומהיכן בתודה
האם היא גוזלה מזוג הורים שיש לך?
יש טבעת?
ומהיכן בתודה
דניאל האקלקטוסית באמת חמודה, אבל נראה לי שאתה ממהר לגמול אותה.אם היא עכשיו בת חודשיים, ותוך שבועיים אתה רוצה לגמול אותה זה לפי דעתי מהר , ומוקדם מדי.!!!!
אל תשכח שזה זמן קריטי אצל התוכים לפיתוח האופי שלהם, ואני בטוחה שאתה לא רוצה שבסופו של דבר תהיה עצבנית ולא מרוצה.
אני אישית אף פעם לא לוקחת בחשבון גמילה לפני 3 חדשים, ואפילו יותר לרוב.האקלקטוסים שלי שגידלתי אותם לבד סיימו עם הדייסה אחרי 4 חדשים, בקצב שלהם, איך שהם רצו, בלי לחץ.זה שמנשנשים עוד לא אומר שהם אוכלים מנה של ארוחה!
אז סבלנות, תחזיק מעמד, ובהצלחה
אל תשכח שזה זמן קריטי אצל התוכים לפיתוח האופי שלהם, ואני בטוחה שאתה לא רוצה שבסופו של דבר תהיה עצבנית ולא מרוצה.
אני אישית אף פעם לא לוקחת בחשבון גמילה לפני 3 חדשים, ואפילו יותר לרוב.האקלקטוסים שלי שגידלתי אותם לבד סיימו עם הדייסה אחרי 4 חדשים, בקצב שלהם, איך שהם רצו, בלי לחץ.זה שמנשנשים עוד לא אומר שהם אוכלים מנה של ארוחה!
אז סבלנות, תחזיק מעמד, ובהצלחה

אווה קודם כל תודה דבר שני האקלקטוסית נולדה בתאריך 29.04.08 אז זה בערך שלושה חודשים אני היתבלבלתי והיא כבר אוכלת רק פעם אחת דייסה ביום ולא מלחץ או משהו אני פשוט שם לה בכלוב פירות ירקות תערובת השריה וכופתיות והיא אוכלת לבד וכל פעם מיתמלאה יותר ויותר אז היגיע הזמן לגמילה ויש לה אופי נהדר תאמיני לי צריך ליראות בעיינים כדאי להבין ועוד משהו תאמיני לי שיש לי את כל הזמן שבעולם שתיהיה אצלי אני נהנה איתה חבל על הזמן אבל עקב בעיות טיפה היא יוצאת למכירה ככה היתכוונתי להשאיר אותה אצלי

אלון?? מה בהצלחה ניב?? חחח
בהצלחה דניאל!********
בהצלחה דניאל!********