ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי מחיר תוכון אדום....
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: שאלה לגבי מחיר תוכון אדום....
השיטה עם צבע של כנרים ויש דרך מסויימת שגורמת לכך שגם לאחר השרת הנוצות של הציפור הצבע ישאר, אני אנסה ליצור דור של תוכונים אדומים ולבדוק את השרדותם ברגע שאראה שהם חלשים, אפסיק עם זה עדיף לי תוכי בריא מאשר חולה לא משנה צבעו......
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
לבדוק את השרדותם? אם חשוב לך הבריאות של התוכים תפסיק לעשות ניסויים.ולבדוק את השרדותם
ראשית אם זה היה אפשרי זה היה מתבצע מזמן. לא המגדל ולא אתה (אני לא מזלזל חלילה כן?) תמציאו את הגלגל.
שנית, וחשוב עוד יותר, כל פעולה שאנחנו מבצעים בלי לדעת את תוצאותיה הינה "ניסוי". כל ניסוי בבעל חיים הוא משהו שאנחנו בטח לא מתכוונים לתת לו במה ו\או חלילה לעודד. במיוחד כאשר מדובר בניסוי שיתכן ויפגע בבריאות בעל החיים ואולי אף יגרום למותו. אגב, אני גם לא כזה בטוח שזה חוקי, למרות שאני לא יודע מה ביצוע הפעולה מעבר לחומר של הכנרים אבל זה הספיק לי בכדי לשער.
איך היית מרגיש אם אני הייתי נותן לך לאכול משהו כניסוי והייתי אומר לך שאם אני אראה שזה יגרום לך להיות חלש אני אפסיק? או בוא נבדוק אחרי שתאכל את "ההשרדות שלך"... היית מסכים לניסוי שכזה?
אני מציע בחום. תוותר...
לסיכום,
אין תוכון אדום ולכן גם לא ניתן לתמחר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
-
peleg10000
- בקיעה

אני גם חשבתי כמוך לאחר שהוא הלך.... אבל אז הלכתי לשכן שלי בעל בית גידול לכנרים ושאלתי אותו על החומר ועל ההשפעה לגבי כנרים והוא אמר שאין הבדל בבריאות כי יש לו זוגות מסויימים שהוא כן שם להם תוספת צבע וישנם זוגות שלא.... אני בטוח שהחברות שמייצרות זאת בדקו את ההשפעה על הציפורים ואם ההשפעה לא הייתה טובה לא היו קונים מהם.......
אני חייב להגיד שלא שמעתי שטות כזאת. מה הקשר בין צבע שנותנים לכנרים לתוכונים. הכנרים שלהם נותנים את פיגמנט הצבע כבר אדומים מלכתחילה.
הצבע או הפיגמנט ניתן לכנרים על מנת לחזק את הצבע האדום הקיים. הצבע אינו משנה את צבעו של הכנר ובטח לא של התוכי.
אי אפשר לקחת מוטציית צבע של תוכון ולשנות אותה באמצעות צבעים. תשכח מזה וחבל על הניסיונות.
הצבע או הפיגמנט ניתן לכנרים על מנת לחזק את הצבע האדום הקיים. הצבע אינו משנה את צבעו של הכנר ובטח לא של התוכי.
אי אפשר לקחת מוטציית צבע של תוכון ולשנות אותה באמצעות צבעים. תשכח מזה וחבל על הניסיונות.
-
peleg10000
- בקיעה

אם מערבבים בבלנדר את דוחן והתערובת הזאת ומגישים לתוכים שיש להם גוזלים הם מאכילים את גוזליהם והם מקבלים את הצבע הנ"ל מיומם הראשון.... כך נשאר הצבע.........
כן...כן, אם מזריקים לביצה אז לא צריך לערבב את הצבע בבלנדר והם מקבלים אותו ישירות ויוצאים אדומים. גם את כבר שמעתי. כמובן שלא ממליץ לנסות בבית וזו שטות.
איך נשאר להם הצבע מיומם הראשון אם הצבע כבר נקבע בעת הזיווג על פי ההורים והנשאות שלהם?בקיצור למגדל אין ולא היה ולא יהיה תוכון אדום. אולי ראית מזמר עם צבע אדום או כנר שנראה לך כמו תוכון . חבל שהוא מבלבל את המוח ועושה צחוק מעצמו.
לא מאמין שיש מישהו שיש לו תוכון אדום ושהוא יסתיר אותו מעיני כל.
איך נשאר להם הצבע מיומם הראשון אם הצבע כבר נקבע בעת הזיווג על פי ההורים והנשאות שלהם?בקיצור למגדל אין ולא היה ולא יהיה תוכון אדום. אולי ראית מזמר עם צבע אדום או כנר שנראה לך כמו תוכון . חבל שהוא מבלבל את המוח ועושה צחוק מעצמו.
לא מאמין שיש מישהו שיש לו תוכון אדום ושהוא יסתיר אותו מעיני כל.