נראה לי מיותר להגיב לאור התגובות אבל בכל זאת.
כנראה שישנם הרבה שלא מצליחים להבין כמה באמת צריך להשקיע כדי לקבל תוצאות. ישנם כל כך הרבה שלא מבינים שקשה בשלבי ההתפתחות הראשונים לדעת כמה הושקע בתוכי. אפילו בין המגדלים עצמם ישנם הבדלים מהותיים ברמת הגידול וההשקעה.
אי אפשר להשוות הוצאת גוזל ג'אקו מנוצה ההורים (כן, כן מנוצה ומטובע אצל ההורים) לבין גוזל שמגיל יום בקע במדגרה הואכל 18 שעות ביממה כל שעתיים בשבוע הראשון ולאחר מכן 6 ארוחות וכן הלאה.
ישנם מגדלים שחוסכים במזון ומדלגים על ארוחות, מתפשרים על סוג הדייסה במטרה לחסוך עוד כמה שקלים. האם כל זה לא פוגע בהתפתחות הגוזל? ובכן מחקרים מוכיחים שחוסר תזונתי , גדילה עם ההורים עד לגיל ניצוי חוסר יחס וכו' הם הגורם העיקרי לבעיות התנהגות מצד התוכי בשלבים מתקדמים יותר.
אנשים שמגיעים למשל לרכוש ממני יודעים מה הם מקבלים ועל מה הם משלמים.
הרוכשים מקבלים גוזל שהואכל מגיל יום וראה אותנו כהוריו ולא תוכים. הרוכשים מקבלים אפשרות לעיין בבדיקות שנעשות בבית הגידול באופן שוטף ובבדיקות מידגמיות מהגוזלים כמעט בכל סבב.
הרוכשים מקבלים מעקב של הגוזל ע"י תמונות ספציפיות של הגוזל מרגע הבקיעה ועד לגמילה.
מאמרים בנוגע לקבלת התוכי בבית וכיצד להתנהג עימו בימיו הראשונים, תזונה , מקלחות ועוד. הכל על גבי דיסק.
הרוכשים מקבלים הדרכה שאורכת כ 45 דקות במקום. ליווי טלפוני ובתיבה הפרטית באופן צמוד ויום יומי (לעיתים גם מספר פעמים ביום למי שחש חוסר ביטחון).
הרוכשים מקבלים גוזלים שבקעו אצלי מהזוגות שלי בלבד!לא נכנסים אלי גוזלים ממקורות אחרים ואיני מאכיל גוזלים שרכשתי כדי למכור.
כל הגוזלים אך ורק מבית גידולי הסגור והסטרילי.
התוכים מטובעים בטבעות תקניות ולא חתיכות אלומיניום שחתכו מצינורית וחסכו עוד 4ש"ח (גם כאלה יש) ושעוברים לאחר מכן את פרק הברך לכיוון השוק כי הן גדולות מידי.
בקיצור מקבלים גוזל שהושקע בו המירב וגידולו זה העיסוק המרכזי שלנו.
על כך אנשים מוכנים לשלם עוד כמה מאות שקלים מבלי להתווכח. כי אנשים יודעים איכות מהי.
עכשיו, כל השאר והם לא מעטים שמחפשים מציאות מבינים מהר מאוד שאין להם עם מי לדבר או להתייעץ כי לאחר טלפון או שניים קרוב לוודאי שלא יענו להם יותר. לאלה אני מוכן לעזור על גבי האתר באהבה ללא קשר מהיכן קנו.
לגבי חולים/מתים וכו'. לצערי כתוצאה מפעילותי באתר פונים אלי לא מעט שניכוו ברותחין, תוכים שנפלו ומתו, תוכים שהתבררו כחולים במחלות סופניות, תוכים עם בעיות חמורות בזפק כתוצאה מהאכלות לא מקצועיות ועוד. אנשים אלו עברו שיברון לב, לא פעם מספרים לי על ילדים במשפחה שמתייפחים ומתאבלים על מות התוכי שכל כך חיכו לו ויש לא מעטים כאלה.
לסיכום, אדם שישקיע את כל כולו כדי לגדל גוזלים בריאים חברותיים לא ימכור אותם במחיר הפסד ובטח שלא במחירים מגוחכים
כמו שצוינו כאן.
מי שמעוניין לרכוש חבר לחיים, חיית מחמד שתלווה אותו שנים ארוכות יודע להיכן לפנות. לאנשים אלו אני מוכר ברצון ושימחה מאחר ואני יודע שלגוזלים שלי מגיע בית טוב. לאחרים אני לא מוכר ואני גם מודיע להם מיד כשהשיחה מתחילה לגלוש לכיוונים שציינת כאן.
הוספתי סרטון להנאתכם. הסרטון מראה שתהליך ההאכלה אינו כדי להחזיק את הגוזל בחיים עד לגמילה (והמבין יבין).
תהליך ההאכלה כולו צריך להיות מהלך שיגרום לגוזלים להבין שהם חלק מאיתנו, שהם אהובים ולפתח עימם תקשורת מגיל צעיר.
http://flix.tapuz.co.il/v/watch-3535855-.html