ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נמצא תוכי פצוע שלא אוכל צריך עזרה
מנהל: מפקחים
Re: נמצא תוכי פצוע שלא אוכל צריך עזרה
הוא נמצא בריצפת הכלוב וישן כל הזמן או שהוא פעיל? אם הוא כל הזמן מנומנם כנראה שהוא לא מרגיש טוב.
נזה לחמם את הכלוב ע"י כך שתצמיד מנורה לכלוב בצורה כזאת שהוא יוכל להתרחק במידה ויהיה לו חם. לא להצמיד ממש צמוד לכלוב את המנורה, תשאיר רווח של ס"מ לפחות.
נזה לחמם את הכלוב ע"י כך שתצמיד מנורה לכלוב בצורה כזאת שהוא יוכל להתרחק במידה ויהיה לו חם. לא להצמיד ממש צמוד לכלוב את המנורה, תשאיר רווח של ס"מ לפחות.
נראה ממש מסכן, לא נראה לי שהוא מסוגל לעוף
בטח מישהו רצה להיפטר ממנו
בטח מישהו רצה להיפטר ממנו
היי אלי. הוא כן נמצא בתחתית. הכלוב אבל לא ישן הוא ער ואפילו ראיתי שגם אכל (ואם אני מכניס את היד שלי לכלוב הוא מפחד ומצייץ)
וני
וני

"
העברתי אותו לכלוב יותר גדול (ליד הכלוב החדש של צ'יקו וריצ'י:) )
והוא שוב היתחיל לתפס קצת הינה סירטון:
http://www.youtube.com/watch?v=uLxvTkj5kQQ
והוא שוב היתחיל לתפס קצת הינה סירטון:
http://www.youtube.com/watch?v=uLxvTkj5kQQ

"
אני רואה את הסירטון..
בכל מקרה, חשוב מאוד לדעת. לא שמים תוכי שמוצאים ולא יודעים מה מצבו עם שאר התוכים. תמיד מפרידים ושומרים על הגיינה. רוחצים ידיים לאחר שנוגעים בו ועוברים לתוכים שהאחרים. יתכן שהתוכי חלה או חולה ולכן הוא נמצא בריצפה והיה חלש.
בכל מקרה, אני רואה שהוא פעיל. השינה בתחתית הכלוב לא תמיד מעידה על בעייה בריאותית וזה כנראה יחלוף בהמשך.
בכל מקרה, חשוב מאוד לדעת. לא שמים תוכי שמוצאים ולא יודעים מה מצבו עם שאר התוכים. תמיד מפרידים ושומרים על הגיינה. רוחצים ידיים לאחר שנוגעים בו ועוברים לתוכים שהאחרים. יתכן שהתוכי חלה או חולה ולכן הוא נמצא בריצפה והיה חלש.
בכל מקרה, אני רואה שהוא פעיל. השינה בתחתית הכלוב לא תמיד מעידה על בעייה בריאותית וזה כנראה יחלוף בהמשך.
כן עכשיו גם אני יכול ליראות..
בכל אופן אתה אומר לא להשים ביחד
אוקיי אני כבר מזיז
בכל אופן אתה אומר לא להשים ביחד
אוקיי אני כבר מזיז

"