רוב הפעמים היום שפתחתי את הכלוב וקוקי הנקבה יצאה, ישר יצא בעקבותיה הזכר...
ושניהם מתעופפים יחדיו לריצפה.
וביתר הפעמים רק קוקי יצאה וקוקו היה בתוך התא.. עם הגוזלים..
ואני גם שומעת אותו מאכיל את הגוזלים.
האמא הייתה היום רק שעה בתוך הכלוב עם הגוזלים ורוב הזמן
הייתה בחוץ, ישבתי איתה על הרפצה בניסיון להבין מה היא מחפשת..
הבאתי לה לרצפה ירקות, תערובת, השרייה, אבן סידן אולי היא תוכל באיזור הזה..
אבל היא לא אכלה.. פשוט מטיילת ברצפה ומנסה לאכול מבין החריצים.
לגוזלים לא קר??? שהאמא ואבא לא מחממים אותם/ לא נמצאים בתא?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אוכל בריא להתפתחות הגוזל
מנהל: מפקחים
Re: אוכל בריא להתפתחות הגוזל
כשההורים לא נמצאים בתא החימום נשמר ע"י כך שהגוזלים נצמדים זה לזה. אני יכול להגיד שאני מבין את הדאגה שלך אבל
עדיין איני רואה סיבה לדאגה, האבא שומר ומגדל את הגוזלים בדיוק כמו האם.
אני לא נתקלתי במקרה אותו את מתארת שבו התוכי מחפש בחריצים או חופר בפינות הריצפה. לעיתים תוכים יגרדו את הקיר ויפוררו אותו כדי לצרוך סידן. אבל המקרה אצלך שונה ודי מעניין.
שאלה נוספת , האם היא נמצאת באותו מקום כשהיא מנסה לאכול בין החריצים? אם כן נסי לכסות את האיזור במגבת או במשהו דומה. יתכן שזה יסיח את דעתה מהחריצים..
האם החריצים או הגוון שבין הבלטות (בדרך כלל יש מילוי בחומר שנקרא "רובה" ) מזכיר לך מזון כלשהו שהיה וחסר לה? אולי מזון ביצים
אולי החריצים נראים לה כמו אבקה שהיא יכולה ללקט מזון..פשוט משער השערות.
עדיין איני רואה סיבה לדאגה, האבא שומר ומגדל את הגוזלים בדיוק כמו האם.
אני לא נתקלתי במקרה אותו את מתארת שבו התוכי מחפש בחריצים או חופר בפינות הריצפה. לעיתים תוכים יגרדו את הקיר ויפוררו אותו כדי לצרוך סידן. אבל המקרה אצלך שונה ודי מעניין.
שאלה נוספת , האם היא נמצאת באותו מקום כשהיא מנסה לאכול בין החריצים? אם כן נסי לכסות את האיזור במגבת או במשהו דומה. יתכן שזה יסיח את דעתה מהחריצים..
האם החריצים או הגוון שבין הבלטות (בדרך כלל יש מילוי בחומר שנקרא "רובה" ) מזכיר לך מזון כלשהו שהיה וחסר לה? אולי מזון ביצים
אולי החריצים נראים לה כמו אבקה שהיא יכולה ללקט מזון..פשוט משער השערות.