ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום העוסק בקנייה, מכירה ומסירה של תוכים, מזון לתוכים, כלובים לתוכים וציוד נלווה.
לאחר פרסום יש להמתין לאישור, לא יתקבלו פרסומי סחר. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
חברים יקרים, אני מחפשת דחוף ביותר מישהו שיודע לבנות כלובים לתוכים ... אני מעוניינת שהכלובים יהיו תלויים בקיר מסביב לחדר ולנצל כל קיר ומקום אפשרי ...
האם מישהו מכיר היכן ואצל מי ניתן לפנות..? בבקשה התייחסו ברצינות להודעה שלי מאחר וכל התוכים שלי חיים בחדר ללא כלוביםנסו לדמיין 40 תוכים שונים ללא כלובים?הכלובים שהיו לי לא התאימו להם ולא היה להם מקום ולכן החלטתי לשחרר אותם בחדר אנא עיזרו לי למצוא את האדם המתאים לבצע עבורי את העבודה עבור תשלום הולם לילה טוב מעדי
קבלי מס' פלא של בחור בשם אורי מכפר-סבא שמייצר כלובים דקורטיבים מאלומניום,
אורי - פלאפון 0526279182 ,,, המייל שלו הוא - uri12242@walla.com ,,,,
לקחתי את הפרטים מאחד הפורומים שהוא פירסם שם,בתיקווה שיעזור במשהוא,
אני לא יודע באילו סוגי תוכים מדובר אך לעניות דעתי קניית כלובים מותאמים כגון כלובי רבייה (יש בגדלים שונים) הכוללים
מגירות וכלי אוכל מוכנים יפתרו את בעייתך ובסופו של דבר אף יעלו זול יותר,ישנם מספר יבואנים של כלובים כאלה ואפשר
לרכוש גם בכפר קסם.
כדאי לך לבדוק את העלויות טרם פנייתך לאדם שיבנה עבורך כלובים.
תשובה לתגובות שקבלתי לאחר בירורים ושיחות עם כמה חברים הגעתי להחלטה לקנות כלובים בודדים במקום בהזמנה כפי שרציתי לעשות. אני רוצה להודות בעיקר לאלון המכונה "פנטום" שהציע לבנות לי כלוב מסביב לחדר כפי שחשבתי לעשות וללא תמורה ... אה כן, תמורת כוס קפה אלון אתה גדול ואני מודה לך מקרב לב! במקרה אני לא הטיפוס הנצלן וכמובן שלא הסכמתי לקבל את ההצעה שלו לעבוד בחינם.. כן ירבו כמותו . לאחר שיחה עם מנש הגעתי להחלטה לקנות כלובים בודדים ... תודה לכולם אתם נהדרים