ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אמא מתה , 5 גוזלים בתא התלה(תוכונים)
מנהל: מפקחים
אמא מתה , 5 גוזלים בתא התלה(תוכונים)
מדובר על תוכונים אנגליים
אני לאיודע איך ולמה אבל היום מצאתי את האמא על הריצפה מתה , (כנראה היה לה מחלה הייתה נושמת בתדירות גבוהה)
בתא התלה יש 5 גוזלים בני כמעט חודש ל-2 מתחיל להיות הרבה נוצות בכנפיים ולהשאר גודל..
מה עושים איך מטפלים בהם כשהאמא חסרה? האם הזכר נכנס להאכיל אותם? כי אני רואה שלפעמיים הוא נכנס ומאכיל אותם אבל אני מפחד שבסוף, הוא לא יאכיל אותם..
אני חייל וחוזר כל 4-5 ימים לבית איך אפשר להסתדר?
אני לאיודע איך ולמה אבל היום מצאתי את האמא על הריצפה מתה , (כנראה היה לה מחלה הייתה נושמת בתדירות גבוהה)
בתא התלה יש 5 גוזלים בני כמעט חודש ל-2 מתחיל להיות הרבה נוצות בכנפיים ולהשאר גודל..
מה עושים איך מטפלים בהם כשהאמא חסרה? האם הזכר נכנס להאכיל אותם? כי אני רואה שלפעמיים הוא נכנס ומאכיל אותם אבל אני מפחד שבסוף, הוא לא יאכיל אותם..
אני חייל וחוזר כל 4-5 ימים לבית איך אפשר להסתדר?
Re: אמא מתה , 5 גוזלים בתא התלה(תוכונים)
אוכל להשאיר אותו בתוך קופסא חמה עם קצת ריפוד וחימום ופשוט להשאיר לו קצת גרגרים של אוכל? או לפורר לו כל מיני מאכלים שמתאימים לתוכים בימים האלו שאני לא נמצא? ואז שאני יגיע אני יאכיל אותו בדייסה עם מזרק או כף
http://imageshack.us/photo/my-images/829/img2050sy.jpg/

Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/photo/my-images/829/img2050sy.jpg/

Uploaded with ImageShack.us
לא הבנתי. הוצאת אותו מהתא? אם אתה רואה שהאבא מאכיל אין בעייה. אם האבא לא מאכיל זו אכן בעייה מאחר ואינך נמצא להאכיל.
כן הוצאתי אותו ושמתי בקופסא כמו שרואים בתמונה , מה הלאה מה אפשר לעשות? איך אפשר לשים לו אוכל בכדי שיאכל כמה ימים שאני לא נמצא?
אי אפשר לקחת גוזל כזה קטן ולצפות שיאכל. תחזיר אותו לתא לאבא. זה שאתה תבוא פעם בארבעה או חמישה ימים לא עוזר לו. אם הגוזל לא יקבל אוכל יום יומיים הוא ימות. אתה יכול לפזר לו זרעונים ואם יקרה נס הוא יתחיל לאכול מתוך רעב .
לפני כמה זמן האמא מתה? אתה בטוח שהאבא לא מאכיל?
לפני כמה זמן האמא מתה? אתה בטוח שהאבא לא מאכיל?
פירזרתי הרבה זירעונים רואים בתמונה שהעלתי.
האמא מתה היום בבוקר , לגבי האבא הוא נכנס לפעמים להאכיל אני רואה אבל אני רוצה להחתים את התוכי..
האמא מתה היום בבוקר , לגבי האבא הוא נכנס לפעמים להאכיל אני רואה אבל אני רוצה להחתים את התוכי..
אי אפשר להחתים תוכי כשאתה מגיע פעם בארבעה ימים הבייתה. גוזל צריך מספר ארוחות ביום. צריך קשר ומגע. גוזל שלא יאכל מספר ארוחות ביום פשוט ימות. אם אתה מגיע פעם בכמה ימים מה יעשה בינתיים הגוזל? הוא לא מבין שאתה בצבא. הגוזל צריך לחיות בסביבה או של תוכים או של מי שמחתים אותו.
אני מבין , בכל פעם שאני מגיע לבית אוכל לשים את הגוזל בקופסא כמו בתמונה עם אוכל ולשחק איתו עד שאני הולך ? וכמובן להאכיל אותו
השאלה שהאם כשהוא יגדל קצת ויתחיל לאכול לבד הוא לא יפחד ממני ולא יהיה פרא יתחיל לעוף ולפחד ממני וכל זה
השאלה שהאם כשהוא יגדל קצת ויתחיל לאכול לבד הוא לא יפחד ממני ולא יהיה פרא יתחיל לעוף ולפחד ממני וכל זה
מה אתה לא מבין תוכי צריך לאכול דייסה מיוחדת מספר פעמים ביום אתה לא בבית כדי להאכיל אותו אז הוא ימות תוך יום יומים הוא לא יכול לאכול זרעונים בגיל כזה הוא ימות תחזיר אותו עכשיו לאבא
אתה יכול להחזירו לאבא שיטפל בו וכשאתה בא מהצבא להאכיל אותו. הבעייה שהוא עלול להיות מפוחד מאחר והמרווחי זמן שתשחק עימו ארוכים והוא לא יתרגל לכך. תצטרך לראות איך הוא מתנהג. בכל מקרה גם אם הוא יתרגל אליך עדיין הוא יהיה בודד לבד. עדיף להשאירו לגדול עם אחיו ובחברתם . בעתיד כשיהיה לך יותר זמן תוכל להרגיל אליך תוכי בצורה נוחה וטובה .