ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פינקים לא מתרבים כבר חצי שנה
מנהל: מפקחים
-
ליאור פינקים
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
פינקים לא מתרבים כבר חצי שנה
יש לי בעיה הפינקים שלי לא מתרבים והם כבר כמעט חצי שנה אצלי . יש להם סלסלת קינון מוכנה כבר ממזמן . פעם הם היו מזדווגים כך שהם בטוח זכר ונקבה בחודשיים שלוש האחרונים הם לא מזדווגים יותר בכלל . הזכר תמיד מחזר אבל הנקבה לא עונה לזה בבקשה תגידו לי מה לעשות אם להחליף אחד מהם או לצרף עעוד תודה לעוזרים):

Re: פינקים לא מתרבים כבר חצי שנה
1 הם לא מכונה הם יצורים חיים ואין מידע מדוייק למה הם לא מתרבים, במידה וכול התנאים טובים צריך רק סבלנות
2 תצלם אותם ותן עוד מידע על תזונה גודל כלוב וכול מידע שיכול לעזור
3מה הגיל שלהם
3מה הגיל שלהם
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
1 הם לא מכונה הם יצורים חיים ואין מידע מדוייק למה הם לא מתרבים, במידה וכול התנאים טובים צריך רק סבלנות
3מה הגיל שלהם
3מה הגיל שלהם
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
-
ליאור פינקים
- ביצה

1 התנאים שלהם טובים מאוד
2 אני העלתי מלא תמונות אבל מחקו לי אותם אני יעלה שוב עוד כמה דקות
3 אני ממש לא יודע בני כמה הם
2 אני העלתי מלא תמונות אבל מחקו לי אותם אני יעלה שוב עוד כמה דקות
3 אני ממש לא יודע בני כמה הם

-
ליאור פינקים
- ביצה

-
ליאור פינקים
- ביצה

- שמשון הגיבור
- ביצה

- אזור מכירה: מרכז
מבחינת תנאים, למרות שהכלוב יחסית קטן, הוא מספיק להם להתרבות .
מבחינת ציפורים, נראה זכר אחד בבירור, לגבי הציפור השנייה, התמונה לא הכי ברורה למרות ש"על פניו" נראית נקבה.
המיקום של הכלוב קבוע ? אתה מזיז אותו תכופות ? יש "פעילות" של בני המשפחה/חיות בית ליד הכלוב ?
מבחינת ציפורים, נראה זכר אחד בבירור, לגבי הציפור השנייה, התמונה לא הכי ברורה למרות ש"על פניו" נראית נקבה.
המיקום של הכלוב קבוע ? אתה מזיז אותו תכופות ? יש "פעילות" של בני המשפחה/חיות בית ליד הכלוב ?
יתכן שיש הפרעות של בעלי חיים בסביבה כגון חתולים. הכלוב מוגן? אני רואה שאין לו גגון. אני מציע למקם את הכלוב במקום פינתי גבוה ושקט. למגן אותו מהצדדים ובטח לשים גגון למניעת חדירת מי גשמים.
-
ליאור פינקים
- ביצה

טעות טעות טעות
הכלוב נמצא בבית במקום מוגן מפני כל דבר . עוד חיות אין לי רק בני אדם עוברים והם כן מפחדים אבל הם מפחדים מכל דבר גם כשאני מחליף להם אוכל ובקיצור זה לא המקום הקבוע שלו אני הוצאתי את הכלוב החוצה רק כדי לנקות אותו ...
ובקשר לנקבה אני בטוח שהיא נקבה כי פעם הם היו מזדווגים והיא גם לא שורקת כמו זכר...
עוד דעות יתקבלו בשמחה תודה:)
דרך אגב מה אתם אומרים על להחליף את הנקבה כי בעצם היא זאת שלא עונה לחיזורים של הזכר...
הכלוב נמצא בבית במקום מוגן מפני כל דבר . עוד חיות אין לי רק בני אדם עוברים והם כן מפחדים אבל הם מפחדים מכל דבר גם כשאני מחליף להם אוכל ובקיצור זה לא המקום הקבוע שלו אני הוצאתי את הכלוב החוצה רק כדי לנקות אותו ...
ובקשר לנקבה אני בטוח שהיא נקבה כי פעם הם היו מזדווגים והיא גם לא שורקת כמו זכר...
עוד דעות יתקבלו בשמחה תודה:)
דרך אגב מה אתם אומרים על להחליף את הנקבה כי בעצם היא זאת שלא עונה לחיזורים של הזכר...

אני אומר שצריך סבלנות והרבה. נסה לשנות להם מקום. אולי תמצא מקום שקט שיותר שמאפשר להם פרטיות. אם הציפורים כל הזמן דרוכים ומפחדים הם לא יתרבו. הם צריכים להיות נינוחים ולהרגיש חופשי ובטוח.
אפשר לכסות חלק מהכלוב, נניח חלק מהחזית הגג והצד במקום בו יש את תא הקינון. זה יאפשר להם יותר שקט.
כל מגדל צריך שתהיה לו סבלנות. השאר יגיע כשהתוכים או הציפורים יהיו מוכנים לכך.
אפשר לכסות חלק מהכלוב, נניח חלק מהחזית הגג והצד במקום בו יש את תא הקינון. זה יאפשר להם יותר שקט.
כל מגדל צריך שתהיה לו סבלנות. השאר יגיע כשהתוכים או הציפורים יהיו מוכנים לכך.