מול הבית שלי יש חורשה ובה להקה של בערך 20 דררות ובאופן קבוע מגיעות חמש
דררות (3 זכרים,2 נקבות),ומתיישבות לי על החומה של המרפסת וזה מחזה מדהים.
עלתה בי המחשבה לתפוס אותם אבל במחשבה שנייה הבנתי איזה סבל אני יגרום להם
אם אני יתפוס אחת מהם.
השאלה שלי היא אם אני יכול להניח להם קערה עם מזון כל שהוא בשביל שהם יגיעו
יותר פעמים?(חשוב לציין שבניגוד לשאר הדררות הן לא מפחדות ממני ונותנות לי לעמוד במרחק
של חצי מטר מהן.)
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דררות בטבע
מנהל: מפקחים
Re: דררות בטבע
אכן לקחת דררה שרגילה לטבע ולשים אותה בכלוב זה רק יגרום לה לסבל שלא מגיע לה, תהנה מכך שאתה את הדררות שלך פוגש כי אני גר בבניין שצמוד לחורשה מאוד גדולה ויש כאן לא מעט דררות אך נדיר שאני רואה אחת(וגם אז זה במרומי העצים),לגבי קערת המזון- אני לא יודע אם יש לכך השלכות כמו השארת אוכל לחתולים, אם יתברר שזה בסדר-דאג להשאיר אוכל שמיועד לתוכים אחי, אל תתן להם סתם שאריות מהמטבח
כמו שכבר הבנת לבד, תפיסת תוכים או ציפורים שרגילים לחיים בטבע תגרום להם לסבל רב. מעבר לזה לכידת תוכים שחיים בטבע אינה חוקית.
אתה בהחלט יכול להנות מכך שהם מתקרבים אליך ואף לשים להם מזון לתוכים.
נסה לצלם תמונות ולהעלות לנו. בהצלחה.
אתה בהחלט יכול להנות מכך שהם מתקרבים אליך ואף לשים להם מזון לתוכים.
נסה לצלם תמונות ולהעלות לנו. בהצלחה.
ואים הם קרבים אליך בלי פחד יתכן מאוד שהן האכלות יד לשעבר -
שים קערת מים וגם אוכל אפשר ירקות ( הם לא בוחלים בשום פרי או ירק הכל נאכל ) והם ידאגו לשאר ..
שים קערת מים וגם אוכל אפשר ירקות ( הם לא בוחלים בשום פרי או ירק הכל נאכל ) והם ידאגו לשאר ..