שלום לכולם
אני רוצה לבנות כלוב לזוג גאקו(כרגע יש אחד השני בדרך )
השאלה היא אם מידות כלוב של 1 מטר גובה
0.50 ס״מ עומק
1.5מטר רוחב
יספיקו לזוג /לבודד
תודה לכולם
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מידות לכלוב בניה עצמית
מנהל: מפקחים
Re: מידות לכלוב בניה עצמית
אני לא גידלתי ג'קו מעולם אבל לפי מה שהמגדלים ממליצים וגם חלקם עושים זה מינמום של מטר מרובע ולא פחות
קח בחשבון שהם גדולים פיזית ושלא נדבר על זה שהם זקוקים למקום כדי לנוע מעט בחופשיות ...
קח בחשבון שהם גדולים פיזית ושלא נדבר על זה שהם זקוקים למקום כדי לנוע מעט בחופשיות ...
0.50*1.5 זה כלוב שלא מתוכנן היטב.
תעשה את הכלוב 1*1*1 מטר. אתה יכול להוריד מעט מהגובה אם יש לך בעייה ולעשות אותו 80 ס"מ.
כמובן אם תוכל לעשות את הכלוב 1.5*1 מטר מה טוב.
קח בחשבון את מיקום תא ההטלה, את דלת הגישה ואת מיקום כלי האוכל. אם הכלוב לא נמצא בתוך מבנה סגור ממליץ
בחום על התקנת מאכילות מסתובבות.
תעשה את הכלוב 1*1*1 מטר. אתה יכול להוריד מעט מהגובה אם יש לך בעייה ולעשות אותו 80 ס"מ.
כמובן אם תוכל לעשות את הכלוב 1.5*1 מטר מה טוב.
קח בחשבון את מיקום תא ההטלה, את דלת הגישה ואת מיקום כלי האוכל. אם הכלוב לא נמצא בתוך מבנה סגור ממליץ
בחום על התקנת מאכילות מסתובבות.
נכון להיום הכלוב ישמש רק גאקו אחד
יכול להיות שבהמשך אצרף לו בת זוג
מעבר לכך הכלוב כבר מוכן אני מתלבט אם לרכוש אותו
הדבר שמטריד אותי הוא עניין העומק (0.50)
אשמח לשמוע את דעתכם
כדאי או לא?
יכול להיות שבהמשך אצרף לו בת זוג
מעבר לכך הכלוב כבר מוכן אני מתלבט אם לרכוש אותו
הדבר שמטריד אותי הוא עניין העומק (0.50)
אשמח לשמוע את דעתכם
כדאי או לא?
שוב בגלל מימדי התוכי היתי נזהר מכוון שהמידה הצרה מעט יגרום לנוצות הזנב ואולי גם בכנפיים להשחק
וזה ממש לא יהיה יפה מראה ניצוי שכזה
וזה ממש לא יהיה יפה מראה ניצוי שכזה
כשמדובר בתוכי בודד הכלוב יכול להתאים. כאשר מדובר בזוג המידה 50 מאוד בעייתית. מן הסתם לא תמקם מקל עמידה לאורך הכלוב אלא בעומק הכלוב כלומר מקל העמידה יהיה באורך 50 ס"מ ועליו יחלקו שני בני הזוג את מקומם. לעיתים קרובות בני הזוג יתנהגו באגרסיביות זה לזו וצריך לאפשר להם להתרחק מספיק מבן הזוג.
לכן אני שולל כלוב במידות שציינת לזוג תוכים. זה שהכלוב מוכן לא צריך לשחק תפקיד בבחירת הכלוב.
לכן אני שולל כלוב במידות שציינת לזוג תוכים. זה שהכלוב מוכן לא צריך לשחק תפקיד בבחירת הכלוב.