ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בבקשה אני צריך עזרה דחוף לברר אם התוכי שקניתי הוא באמת האכלת

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Liad_r
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

בבקשה אני צריך עזרה דחוף לברר אם התוכי שקניתי הוא באמת האכלת

שליחה על ידי Liad_r »

שלום לכולם! קניתי היום תוכי דררה שהבחור שקניתי ממנו אומר שהיא אכלת יד עכשיו מה שאני יודע ממנו זה שהיא מטפסת על היד ואחר כך על הראש ( ככה גם זה היה איתי היום) אבל לא נראה שהיא באמת מורגלת לידיים בגלל שהוא אמר שהיא ישבה לו על הבטן והוא ליטף אותה עליו ככה על הבטן שלו אבל לא נאמר לי מפורש שהיא מורגלת לידים אני חשבתי שהוא התכוון לאכלת יד ממש הכוונה מוחתם אז אני ממש לא יודע מה לעשות אני ראיתי שלכף יד שלי היא לא מוכנה להתקרב עדין איך אני אדע על בטוח ששווה להשקיע זמן והכל בגלל שאני מחפש דררה שאוהבת ידיים וגם לעמוד על האצבע ולא רק מורגלת שתשב לי על הראש ותפחד אני יודע שיכול להיות כמו שבדרך כל תוכי חדש שעבר בעלים צריך זמן להתרגל אבל השאלה מה אפשר ללמוד מהסימני התנהגות של התוכי דרך אגב הוא זכר ככול הנראה, בן שנה ומשהו אשמח לעזרה דחוף ואפילו אם אפשר טלפון של משהו בקי באמת תודה רבה!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

Re: בבקשה אני צריך עזרה דחוף לברר אם התוכי שקניתי הוא באמת ה

שליחה על ידי eli_lea »

שלום רב,

כדי לדעת מה רמת ההחתמה של התוכי אתה צריך לבחון את התנהגותו אצל המגדל. האם התוכי היה חברותי או האם היה מפוחד.
טבעי שתוכי מגיע לבית חדש יהיה מפוחד יותר ומסוגר.
Liad_r
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Liad_r »

זה שמכר לי אומר שהוא גם קנה אותו לא מזמן הוא פשוט אין לא יותר זמן להשקיע ואצלו הוא היה חודשים בערך ולא היה לא זמן יותר מדי להוציא אותו יש לו עוד והוא מוכר את כולם אבל הוא אומר שהוא הצליח ללטף אותו זה בערך מה שאני יודע מהאחרון שהתוכי שייך לו והוא אומר שלפי דעתו אפשר לעבוד איתו ולהגיע איתו לזה הוא גם היה יושב לו על הראש שעות אבל עדין ראש זה לא יד אז אני מקווה שמשהו יוכל לתת חוות דעת ועצות תודה רבה..!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לפי מה שאתה מספר עכשיו המוכר אמר לך בעקיפין שהתוכי אינו מוחתם. זה שהמוכר אומר שאין לו זמן אלו תירוצים מוכרים שבהם משתמשים כדי למכור תוכי שאינו חביב במיוחד.
זה שהמוכר אומר ש" שלפי דעתו אפשר לעבוד איתו ולהגיע איתו לזה" זה יפה מאוד. האם קנית תוכי שאתה מתכוון לנסות ולגרום לו להיות חביב או שרכשת תוכי מוחתם שאמור ללא לפחד ולעלות על היד בחופשיות.

לסיכום. על פי התגובות של המוכרים אני מבין שלא מדובר בתוכי מוחתם. להרגיל אותו אליך יקח הרבה זמן וצריך ידע וגישה נכונה.
אם אתה מעוניין באתגר זה כבר שיקול שלך.
Liad_r
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Liad_r »

חוששני שאתה צודק אחי היקר ככה זה נראה גם רק שולחים לו יד לכלוב הוא יש בורח ונבהל שמסתמה תוכי האכלת יד לא אמור לפחד ככה מידיים תקן אותי אם אני טועה טוב עכשיו צריך להתפלל שנפלתי על בן אדם לפחות שיש לו קצת בושה והוא יחזיר את הכסף יקח בחזרה את משהו לא מה שהוא טען בעזרת השם וללמוד באמת שדי מסוכן להתעסק עם מוכרים שהם סתם ״חובבי תוכים״ תודה רבה!
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

לא מסוכן. צריך לדעת לבצע רכישה נכונה ולא למהר...
יש במאמרים הסברים מעולים כיצד יש לנהוג לפני רכישה, גם בזיהוי תוכי מוחתם וגם בנושא בריאות התוכי וכד'.

בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”