ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אלי לאה אתה תותח תודה רבה לך
מנהל: מפקחים
אלי לאה אתה תותח תודה רבה לך
לא יודע למצוא את האשכול שפתחתי אבל אני חייב להגיד לך שכמו שאמרת קרה ככה. נתתתי להם את המזון שאמרת לי ואיך שאמרת עשיתי מה שאמרת לי וכבאר אחרי שבוע אמרתי לך שיש הבדל.כל הזוגות כמעט יושבים על ביצים. לא יאמן אחרי כזאת תקופה ארוכה שלא היה כלום זה בא בגדול ואני מאמין שרק בזכותך

Re: אלי לאה אתה תותח תודה רבה לך
בראש הדף בצד שמאל כתוב " הצג נושאים שלי" אם תלחץ תוכל לראות את ההודעות שלך.
הנושא שפתחת בקישור הבא:
תזונה נכונה לתוכים שלי
קודם כל שמח מאוד לשמוע שיש שיפור. מה שגרם להצלחה זה באמת ההיצמדות שלך לתזונה שהצעתי והתוצאות מדברות בעד עצמן.
אם זכור לי שאלת אותי תוך כמה זמן יראו שיפור ואמרתי לך שקשה לדעת אבל בסביבות שלושה חודשים צריכים לראות שיפור.
תוכים שסובלים מחוסרים בתזונה יתרבו פחות או לא יתרבו. לעיתים קרובות גם אם יש ריבוי הוא לא מוצלח ואין בקיעות או שהגוזלים לא שורדים.
צריך לזכור שמה שהאם מכניסה לגופה זה בעצם מה שהגוזל שמתפתח מקבל בביצה. וזה חשוב מאוד.
מאחל לך הצלחה בהמשך ותמשיך לעדכן.
הנושא שפתחת בקישור הבא:
תזונה נכונה לתוכים שלי
קודם כל שמח מאוד לשמוע שיש שיפור. מה שגרם להצלחה זה באמת ההיצמדות שלך לתזונה שהצעתי והתוצאות מדברות בעד עצמן.
אם זכור לי שאלת אותי תוך כמה זמן יראו שיפור ואמרתי לך שקשה לדעת אבל בסביבות שלושה חודשים צריכים לראות שיפור.
תוכים שסובלים מחוסרים בתזונה יתרבו פחות או לא יתרבו. לעיתים קרובות גם אם יש ריבוי הוא לא מוצלח ואין בקיעות או שהגוזלים לא שורדים.
צריך לזכור שמה שהאם מכניסה לגופה זה בעצם מה שהגוזל שמתפתח מקבל בביצה. וזה חשוב מאוד.
מאחל לך הצלחה בהמשך ותמשיך לעדכן.

עדכונים מהשטח יש גוזלים סוף כל סוף כבר מלפני שבועיים אבל לא יכלתי להעדכן.סוף כל סוף זה הגיע ובמיוחד בזכות האתר הזה והדרכה שנתנתם לי
עדכונן בהמשך
עדכונן בהמשך
מזל טוב
Sent from my GT-I9000 using Xparent Red Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Xparent Red Tapatalk 2
שמח לשמוע, בהצלחה בהמשך ונשמח לעידכונים 

אנו נמשיך ללמוד ממך אלי וקבל 
ובהצלחה בחור

ובהצלחה בחור
כול הכבוד
כול הכבוד ובהצלחה 
רק בפעם הבאה אנחנו רוצים לראות תמונות

רק בפעם הבאה אנחנו רוצים לראות תמונות
זה בשביל אלי לאה תמונה אחד בנתיים. חג שמח שתהיה לכם ממני דדון ווהיה טוב לפגוש אותכם היום

תודה רבה, ההרגשה הדדית וגם אנחנו שמחנו לפגוש אותך.
תמונה יפה שמשקפת תוצאות של הקפדה על תנאי ממשק מעולים הכוללים כלובים בגודל מתאים, מיקום נכון של הציוד ואביזרים, שמירה על ניקיון והגיינה, מינימום הפרעות ותזונה הכוללת את כל אבות המזון ומבוססת על כופתיות.
מאחר וביקרתי אותך אני יכול להעיד שלא מדובר רק בביצים ויש גם בקיעות לא מעטות וגוזלים. לכן אתה בהחלט בדרך הנכונה.
בהצלחה.
תמונה יפה שמשקפת תוצאות של הקפדה על תנאי ממשק מעולים הכוללים כלובים בגודל מתאים, מיקום נכון של הציוד ואביזרים, שמירה על ניקיון והגיינה, מינימום הפרעות ותזונה הכוללת את כל אבות המזון ומבוססת על כופתיות.
מאחר וביקרתי אותך אני יכול להעיד שלא מדובר רק בביצים ויש גם בקיעות לא מעטות וגוזלים. לכן אתה בהחלט בדרך הנכונה.
בהצלחה.