ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גדל לתוכון המקור
מנהל: מפקחים
Re: גדל לתוכון המקור
עכשיו אני אחפש את זה...עם אני אצליח לקרוא את זה נכון חח...מקווה שמוכרים תדבר הזה בחנות...לא בא לי לחפש את זה בים אחרי סערה כמו שקראתי בגוגל...גועל נפש
לא מחפשים בים, לעיתים אנשים מסכנים את התוכים שלהם בעבור 10-20 ש"ח . בים זה מלוכלך, ספוג בכימיקלים ובנפט.
גם אם ישרו במים חמים זה לא יהיה ראוי תמיד למאכל.
סבידות מיובאות הינן נקיות ועם פיקוח בתהליך. ברוב החנויות יש סבידות. זה מגיע בבודדים או בזוגות.
גם אם ישרו במים חמים זה לא יהיה ראוי תמיד למאכל.
סבידות מיובאות הינן נקיות ועם פיקוח בתהליך. ברוב החנויות יש סבידות. זה מגיע בבודדים או בזוגות.
יודע מה קצת מכעיס אותי? שאף אחד בחנות לא הזכיר דבר כזה בכלל. פשוט ידע אפס! ודוחפים מה שלא צריך,טוב שיש אותך ואת אנשי הפורום הזה. היום לא יצא לי לחפש אבל אני אקנה להם. מקווה שיתקרבו לזה
אני מקווה שהם יכרסמו.
לגבי חנויות, לדעתי מדובר יותר בחוסר ידע. גם הספקים שמציידים את בעלי החנויות מטעים. יש גם כאלה שינסו למכור הכל גם
אם אינם בטוחים אם זה מתאים. לחנויות כאלה אסור להתקרב.
לגבי חנויות, לדעתי מדובר יותר בחוסר ידע. גם הספקים שמציידים את בעלי החנויות מטעים. יש גם כאלה שינסו למכור הכל גם
אם אינם בטוחים אם זה מתאים. לחנויות כאלה אסור להתקרב.
כן...גם לכאלה שמוכרים עצם של כלב לתוכון...מזל שאני כבר לא כלכך תמימה חחח
עכשיו היתעוררתי וראיתי שלוקה מת,ניראה לי אני אשתגע מדמעות פה,ויטרינר עלאק,ה ישמור כמה כואב לי!
,כואב לי גם על לילי שנישארה לבד למרות שהיא תמיד עציקה לו,עכשיו מה אני אעשה? לא מאמינה שהוא מת 
מצער מאוד לשמוע. 
אין לך הרבה מה לעשות. טיפלת בו בצורה הכי טובה שיש כולל טיפולי וטרינר (מה שלא כולם עושים) ולכן זה לא משהו שיכולת לעשות או לא לעשות. סיבות למוות הן כל כך רבות שפשוט אי אפשר להיכנס לזה.
תתנחמי בעובדה שהוא חי אצלך וקיבל טיפול מסור.

אין לך הרבה מה לעשות. טיפלת בו בצורה הכי טובה שיש כולל טיפולי וטרינר (מה שלא כולם עושים) ולכן זה לא משהו שיכולת לעשות או לא לעשות. סיבות למוות הן כל כך רבות שפשוט אי אפשר להיכנס לזה.
תתנחמי בעובדה שהוא חי אצלך וקיבל טיפול מסור.
עכשיו אני מתלבטת,להביא לה בן זוג? לתת לה להיתעושש? ועם להביא אז בדיוק אותו דבר או צבע שונה? לא רוצה שיכאב לה 
לדעתי תביאי לה בן זוג. הצבע לא ממש משנה. כך היא לא תרגיש בודדה.
בהצלחה.
בהצלחה.
כמה זמן צריך לחכות בשביל להביא לה חדש? והאם אפשר להביא לה האכלת יד או שהוא יהפוך לפיראי? היא עלתה לי כמה פעמיים על היד אז אולי היא תחקה אותו ותפחד פחות...או פיראי עדייף? מה דעתך? תודה רבה על העזרה