ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כמה שאלות בנושא תוכונים.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
pich
ביצה
ביצה

כמה שאלות בנושא תוכונים.

שליחה על ידי pich »

התוכונים שיש לי כרגע:
תוכון פצוע ברגל

לא ברור לי עדיין אם בכלל ישארו אצלי מקוון שאמא שלי לא אוהבת חיות...במידה ואני לא יוכל להשאיר אותם, מה לדעתכם כדי לי לעשות איתם?
התוכון עם הרגל העקומה לא נראה לי יצא מזה וזה מקשה עליו מאד,הוא נופל הרבה.
בעיקרון ההיתי אומרת למסור אותם למי שירצה אבל בתכלס...אני לא יודעת אם מישהו ירצה תוכון שנראה חולה כשאתה יכול לקנות בריא ב25 שקל...
מה לדעתכם כדי לי לעשות?

ובמידה וכן יוכלו להשאר אני תמיד רציתי תוכון מוחתם (לא הערבב ביניהם כמובן) מכירים מגדל טוב?
אפשר להשאיר תוכון מוחתם אחד לבד או שמומלץ על זוג?

ועוד שאלה קטנה,מה ההבדל בין תוכון אוסטרלי לאנגלי?

תודה רבה :-)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: כמה שאלות בנושא תוכונים.

שליחה על ידי eli_lea »

לדעתי את יכולה להחליף את התוכונים בתוכון מוחתם. אולי להוסיף מעט וכך ימצא להם בית אצל המגדל.
בחנות חיות התוכן לא ישרוד וחבל.
לגבי תוכון מוחתם. האם אימך תסכים לכך? כדאי לברר היטב לפני הבאתו אם לא תהיה התנגדות לכך.
התוכון האנגלי הינו תוכון אוסטרלי שבמשך השנים פותחו ממנו מוטציות שונות כאשר המפתחים בחרו את התוכים המתאימים לכך מבחינת גודל ומבחינה גנטית.התוכון האנגלי גדול מהתוכון האוסטרלי עד מאוד.
ישנם גם בין לבין, תוכונים שמעט יותר גדולים מהאוסטרלי ונקראים "חצי אנגלי" .

אפשר להשאיר תוכון מוחתם לבד. לאחר ההחתמה התוכון חש אלינו כאל להקתו או בני הזוג שלו. לכן אין לו צורך בבני מינו. אבל, יש לדאוג לכך שבחלק משעות היום לתוכי תהיה תעסוקה ויהיה לנו קשר עימו כדי שלא ישתעמם וחוש בודד.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”