אוף שבוע שאני מתרוצצת בין חנות לחנות בתקווה למצוא זוג קוקטליים ,המצב בחנויות מחריד התוכים ניראים מוזנחים מאוד וחיים בכלובים בצפיפות נוראית .מצד אחד כואב הלב ליראות אותם כך ואז פשוט מתחשק לקנות את כולם (כדי להציל אותם מהמקום) ומצד שני חשש גדול לרכוש ממקום כזה כי אין ודאות לגורלם של התוכים . אני מעפולה האם מישהו מכיר מקום בטוח שממנו אוכל לרכוש זוג ?
למה אין חוק שיכפה על בעלי חניות כאלה לדאוג למינימום תנאים לבעלי החיים בכלובים?!
אולי כדי לקחת סיכון ובכל זאת לרכוש את הזוג שניראה הכי טוב ופשוט לשקם אותם בבית?
אשמח להצעות ויעוץ.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רכישת קוקטייל בחנות לחיות
מנהל: מפקחים
- אליאן אלון
- בקיעה

- אזור מכירה: עפולה
- שם פרטי:: אליאן
רכישת קוקטייל בחנות לחיות
תלמיד ישיבה יוצא מהישיבה ורואה את הרבי שלו מעבר לכביש וקורא לו " רבי רבי " אז הרבי ירה בו!
Re: רכישת קוקטייל בחנות לחיות
לדעתי לא כדאי לרכוש מחנויות חיות שמצב התוכים בהם לא טוב אם תנסי להציל אותם ככה ברגע שהם יצאו יכסו שניים אחרים במקומם
ולא כדאי לבוא מנקודת פתיחה של זוג בעייתי
-אני לא פוסל את כל התוכים בחנויות החיות אם את רואה זוג צעיר ובריא עם ניצוי טוב אני לא רואה בעייה( חוץ מזה שאי אפשר לדעת מין בקוקטיילים כשהם צעירים)
לגבי אנשים שמוכרים תפרסמי מודעה בפורום קנייה ומכירה
ולא כדאי לבוא מנקודת פתיחה של זוג בעייתי
-אני לא פוסל את כל התוכים בחנויות החיות אם את רואה זוג צעיר ובריא עם ניצוי טוב אני לא רואה בעייה( חוץ מזה שאי אפשר לדעת מין בקוקטיילים כשהם צעירים)
לגבי אנשים שמוכרים תפרסמי מודעה בפורום קנייה ומכירה
Re: רכישת קוקטייל בחנות לחיות
אני בעיקר קונה ממגדלים מנוסים ועוד בחצי מחיר אני מציע שתפתחי נושא בפורום תוכים מידע ומכירות (שם יותר מסתכלים על הנושא הזה...)
תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!