ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קונה בקרוב גרין צ׳יק
מנהל: מפקחים
Re: קונה בקרוב גרין צ׳יק
אני אוהב יותר גרין צ'יק רגיל הם יפים יותר ומשעשעים אני לא יודע מה לגבי הילו סידד אבל אני ממליץ יותר על הרגיל.

תוכים מגדלים באהבה
או לא מגדלים כלל!Re: קונה בקרוב גרין צ׳יק
גם אני אישית תמיד אמרתי לעצמי שהרגיל יותר יפה אבל אבא שלי אמר לי שאולי שווה לי להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את הילו סיידד..
הם באמת שניהם יפים אבל נראה לי שבאמת אלך על הרגיל.
הם באמת שניהם יפים אבל נראה לי שבאמת אלך על הרגיל.
תיקח את התוכי שאתה מתחבר אליו, יילו סייד או רגיל שניהם יפים באותה מידה. הכי חשוב שהתוכי יהיה בריא ומוחתם היטב.
בהצלחה.
בהצלחה.
תודה אלי, כמובן שלפני שהחלטתי לרכוש וללכת על הקנייה הזאת בדקתי אותם לעומק לראות שטופלו היטב ושהם בריאים.
תודה רבה ושבת שלום (:
תודה רבה ושבת שלום (:
קונה בקרוב גרין צ׳יק
יש לי עוד כמה שאלות בנוגע לגרינים:
1. גרינים יודעים לשרוק?
2. מוטציות של גרינים יכולות להזדווג ושהביצים יהיו מופרות? סתם לדוגמא, גרין צ׳יק רגיל וגרין צ׳יק ילו סיידד?
3. באיזה גיל גרינים עשויים להתחיל לדבר?
4. התוכי שאקנה גמול כבר שבוע בערך. הוא רגיל למגע של בני אדם. בכל זאת לתת לו להירגע בכלוב כמה ימים כשאני מביא אותו?
תודה רבה וחג שמח!
1. גרינים יודעים לשרוק?
2. מוטציות של גרינים יכולות להזדווג ושהביצים יהיו מופרות? סתם לדוגמא, גרין צ׳יק רגיל וגרין צ׳יק ילו סיידד?
3. באיזה גיל גרינים עשויים להתחיל לדבר?
4. התוכי שאקנה גמול כבר שבוע בערך. הוא רגיל למגע של בני אדם. בכל זאת לתת לו להירגע בכלוב כמה ימים כשאני מביא אותו?
תודה רבה וחג שמח!
1.גרינים יודעים לשרוק.
2.מוטציות שונות של גרינים יכולים להזדווג ולהתרבות. ממש כמו מוטציות שונות של קוקטילים.
3.גרינים עשויים לדבר בגיל מספר חודשים.
4.אם התוכי רגיל למגע אתה יכול לתקשר עימו, ללטף אותו לדבר אליו ולהרגיע אותו. אם הוא מפוחד אז לתת לו את הזמן
להכיר את הסביבה ולהתאקלם. בכל מקרה ליצור עימו קשר אבל בצורה כזאת שלא תפעיל עליו לחץ ולא תאיים.
חג שמח ובהצלחה.
2.מוטציות שונות של גרינים יכולים להזדווג ולהתרבות. ממש כמו מוטציות שונות של קוקטילים.
3.גרינים עשויים לדבר בגיל מספר חודשים.
4.אם התוכי רגיל למגע אתה יכול לתקשר עימו, ללטף אותו לדבר אליו ולהרגיע אותו. אם הוא מפוחד אז לתת לו את הזמן
להכיר את הסביבה ולהתאקלם. בכל מקרה ליצור עימו קשר אבל בצורה כזאת שלא תפעיל עליו לחץ ולא תאיים.
חג שמח ובהצלחה.
תודה רבה אלי, אין עליך (:
קונה בקרוב גרין צ׳יק
יש לי עוד שאלה קטנטנה, אני פשוט רוצה לעשות הכל נכון..
אני לוקח את התוכי עם האוטו. כשאני מביא אותו, לחסות את הכלוב עם בד כדי שיפחד פחות או שלא צריך?
אני לוקח את התוכי עם האוטו. כשאני מביא אותו, לחסות את הכלוב עם בד כדי שיפחד פחות או שלא צריך?
שאלה מצויינת.
מאחר ואיני יודע מה אופיו של התוכי אני תמיד ממליץ לכסות את הכלוב. התוכי מרגיש הרבה יותר בטוח.
מאחר ואיני יודע מה אופיו של התוכי אני תמיד ממליץ לכסות את הכלוב. התוכי מרגיש הרבה יותר בטוח.
בסדר גמור. רק עכשיו שמתי לב שמרוב המהירות שכתבתי את השאלה כתבתי "לחסות" עם ח' ולא כ'. אז בכל מקרה מחר אכסה את התוכי.
שוב תודה אלי (:
שוב תודה אלי (: